Initiatief voor Switch-versie Cuphead kwam van Microsoft

Deze week kondigde Nintendo aan dat Cuphead naar de Nintendo Switch komt via de Nindies-presentatie. Volgens Daniel Bloodworth van de website Easy Allies was dit een initiatief van Microsoft.

Dit tweette Daniel Bloodworth vanaf de Game Developers Conference nadat hij met werknemers van Cuphead-ontwikkelaar Studio MDHR sprak. Hij gaf ook aan dat de Xbox-versie, los van het feit dat Cuphead naar Switch komt, ook meteen verbeterd wordt. Xbox One-gebruikers kunnen zich onder andere verheugen op minder lange laadschermen.

Een van de makers van de game, Jared Moldenhauer, lijkt hier niet te willen stoppen. Tijdens de Game Developers Conference begon hij te grappen met Kirk Scott, Nintendo’s manager van publicatie- en ontwikkelingsrelaties, over Super Smash Bros. “Ik heb gedroomd over Super Smash Bros. Ultimate. Cuphead en Mugman horen in deze game. Dus als fans het willen, zou ik niet weten waarom Nintendo hen niet hun zin zouden geven”, grapte Moldenhauer.

Nintendo heeft eerder echter al aangegeven dat de personages die in Super Smash Bros. Ultimate voorkomen al vaststaan, dus de kans dat Cuphead hier een rol in gaat spelen is niet groot.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password