Infinite Breaks Loose op Xbox Series X|S, PS5, Switch

Bright Memory: Infinite, de high-octane, visueel verbluffende first-person shooter gemaakt door indie-ontwikkelaar FYQD Studio en gepubliceerd door PLAYISM, lanceert vandaag op PlayStation 5, Xbox Series X|S, en Nintendo Switch.

De console-ports van Bright Memory, die oorspronkelijk in november 2021 op pc uitkwamen: Infinite bevatten alle cosmetische DLC, beschikbaar in één aankoop, met gameplay content identiek op alle platformen. Bright Memory: Infinite levert krachtige gaming hardware-optimalisatie, met ondersteuning voor 4K-resolutie met raytracing op Xbox Series X en PlayStation 5, die beide draaien op een vergrendelde 60 frames per seconde, met de optie van een 120 FPS-prestatiemodus, terwijl Xbox Series S 1440p ondersteunt bij 60 FPS.

Nintendo Switch-spelers profiteren ondertussen van een native port met ondersteuning voor gyroscopisch richten en multi-sampling van TAA anti-aliasing voor een stijlvolle presentatie onderweg, waardoor ultieme scherpte in de gameplay wordt bereikt. PlayStation biedt ook exclusieve DualSense-ondersteuning voor adaptieve trekkers. Xbox-bezitters krijgen een reeks exclusieve wapenskins, en een korting van 20% voor degenen die het originele Bright Memory hebben gekocht.

Een plotselinge onnatuurlijke verstoring van het weer in de lucht onderbreekt de Lunar New Year festiviteiten en de topagent van de Supernatural Science Research Organization, Shelia, moet op onderzoek uit. Ze wordt meteen in het heetst van de strijd geworpen en moet het opnemen tegen meedogenloze golven van vijandige en vreemd futuristische soldaten die tot de tanden bewapend zijn en gigantische mythische beesten die rechtstreeks uit de Chinese folklore komen, terwijl een supergroot zwart gat aan de hemel verschijnt en het landschap langzaam opslokt.

Beheers de kunst van het zwaard om van dichtbij aan te vallen en kogels af te weren, of vecht in een traditionele schietstijl, kies uit een overvloed aan artillerie voor langeafstandsaanvallen en combineer aanvallen met Shelia’s psychische vaardigheden om verbluffende combo’s op vijanden uit te voeren. Ontwikkel haar snelheid en kracht en speel speciale upgrades vrij in een uitgebreide vaardigheidsboom naarmate de vijanden feller worden en ze dichterbij datgene komt wat de wereld naar de rand van de afgrond drijft.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password