In de NVIDIA Studio met Video Virtuoso Sabour Amirazodi

Sabour Amirazodi, een getalenteerde en veelzijdige expert op het gebied van videobewerking, stapt deze week de NVIDIA Studio binnen om de prachtige beelden te delen die hij maakte tijdens het Electric Daisy Carnival (EDC) muziekfestival in Las Vegas. Tijdens het bewerken van deze beelden maakte Amirazodi gebruik van de kracht van NVIDIA RTX GPU’s om de levendigheid en energie van EDC in video om te zetten.

Zijn door NVIDIA Studio aangedreven desktop, uitgerust met vier NVIDIA RTX A6000 GPU’s, versnelde zijn montageproces op opmerkelijke wijze, waardoor normaal gesproken trage processen zoals afspelen, AI-effecten en uiteindelijke levering razendsnel verliepen.

Amirazodi’s creatieve proces werd versterkt door Davinci Resolve’s suite van RTX-versnelde, AI-aangedreven functies zoals rotoscoping, Depth Map Generation en Surface Tracking. Dit bespaarde hem talloze uren aan alledaagse en repetitieve taken, waardoor hij zijn tijd beter kon besteden aan het realiseren van zijn creatieve visie. De nieuwe GeForce RTX 40 Series GPU’s en het NVIDIA Studio-platform zorgen voor hogere snelheden en krachtige nieuwe ontwikkelingen voor content creators.

Lees meer over videovirtuoos Sabour Amirazodi in de In the NVIDIA Studio blogpost van deze week.

De NVIDIA Studio #CreatorsJourney wedstrijd eindigt binnenkort! Deelname is snel en eenvoudig. Post gewoon een ouder kunstwerk naast een recenter kunstwerk om je groei als kunstenaar te laten zien. Volg en tag NVIDIA Studio op InstagramTwitter of Facebook en gebruik de tag #CreatorsJourney om mee te doen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password