In de NVIDIA Studio met 3D-artiest Ana Natter

Ter ere van de Adobe MAX-conferentie die deze week tot en met 20 oktober plaatsvindt, richt In de NVIDIA Studio de schijnwerpers op GPU-versnellingen voor creatieve Adobe-apps en op 3D-kunstenaar Ana Natter, die in haar creatieve werk 2D-foto’s omzet in verbluffende 3D-modellen.

Natter gebruikt de kracht van AI en geavanceerde NVIDIA-technologie om 2D-foto’s om te zetten in natuurgetrouwe 3D-modellen. Met haar GeForce RTX GPU kan Natter haar creatieve workflow optimaliseren, waardoor normaal gesproken trage processen razendsnel verlopen en ze meer tijd kan besteden aan het tot leven brengen van haar creatieve visie.

Dankzij NVIDIA’s baanbrekende GPU’s kunnen ontwerpers zoals Natter optimale prestaties halen uit Adobe Creative Cloud-software, met name uit veel van de nieuwe AI-functies die dit jaar op Adobe MAX zijn aangekondigd. Enkele hoogtepunten zijn:

  • Substance 3D Sampler – met deze onlangs toegevoegde Photogrammetry-functie kunnen kunstenaars foto’s van echte objecten omzetten in getextureerde 3D-modellen met slechts een paar klikken. Deze functie is momenteel in privé-bèta, dus een NVIDIA-woordvoerder met toegang tot deze bèta kan aanvullend inzicht geven hoe deze functie kunstenaars die de sprong naar 3D willen maken ten goede komt.
  • Adobe Photoshop – neurale filtertechnologie voedt de nieuwe bèta-functie Photo Restoration om de beeldkwaliteit te verbeteren, terwijl het AI-ondersteunde gereedschap Object Selection kunstenaars tijd bespaart bij het selecteren van een bepaald object in een afbeelding.
  • Adobe Photoshop Lightroom Classic – Met AI-maskers kunnen gebruikers eenvoudig belangrijke elementen in een afbeelding identificeren en maskeren om filters toe te voegen om verbluffende eindbeelden te creëren.
  • Adobe Premiere Pro – AI-gestuurde functies krijgen een prestatieboost met NVIDIA GPU’s, zoals de Unsharp Mask-functie en het Posterize Time-effect, naast de bestaande lijst van versnellingen, zoals Lumetri-scopes, Motion Graphics-sjablonen en Auto Color intelligente kleurcorrectie.
  • Bekijk een samenvatting van andere functies die zijn bijgewerkt dankzij GPU-versnellingen en AI-verbeteringen in de volledige blog.

Daarnaast is de oktober Studio Driver vandaag te downloaden welke nieuwe applicatie-updates met zich meebrengt die tijdens Adobe MAX zijn aangekondigd, waaronder voor Premiere Pro, Photoshop, Photoshop Lightroom Classic en meer.

Bekijk alle NVIDIA Studio-aankondigingen, aangedreven door de nieuwe RTX GeForce 40-series GPU’s aangedreven door de nieuwe Ada Lovelace-architectuur, in onze In de NVIDIA Studio blogpost van deze week.

Het creatieve werk van Natter is indrukwekkend en we willen meer 2D- naar 3D-vooruitgang zien. Doe daarom deze maand mee aan de #From2Dto3D-uitdaging door een 2D-kunstwerk te delen naast een 3D-weergave ervan, om kans te maken op vermelding op de sociale mediakanalen van NVIDIA Studio. Zorg ervoor dat je #From2Dto3D tagt om mee te doen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password