Idol Manager, donkere comedy business sim, nu beschikbaar op Switch, PlayStation 4|5

Idol Manager, de duistere comedy business sim die zich afspeelt in de Japanse idolenindustrie van ontwikkelaar Glitch Pitch en uitgever PLAYISM, streeft ernaar om vandaag met alle mogelijke middelen naar de top van de hitlijsten te stijgen op Nintendo Switch en PlayStation 4|5.

Ooit gedroomd van het managen van een all-girls band? Dankzij het genereuze aanbod van een ietwat dubieus figuur kan die ambitie werkelijkheid worden. Bouw en run het meest prestigieuze talentenbureau ter wereld door de volgende hitidoolgroep te creëren. De weg naar idool suprematie vergt lef, doorzettingsvermogen, en meisjes, en als je die hebt, baby, zul je een ster zijn. Of je maakt een paar sterren, op zijn minst.

Begin met het scouten en aannemen van veelbelovende talenten. Doe audities met nieuwe meiden en onderzoek hun vaardigheden, uiterlijk en karakter om te zien of ze bij het imago van de band passen. Een nationale auditie kan beter talent opleveren dan een lokale auditie, maar breder zoeken kost meer geld, en verdacht veel geld groeit niet aan bomen. Kies de idool-kandidaten met wijsheid, want giftige persoonlijkheidskenmerken of onverenigbaarheden tussen de meisjes kunnen het einde betekenen.

Besteed verstandig geld om aan de behoeften van de band te voldoen en ze te leiden met de hulp van ingehuurd personeel van het agentschap. Bestudeer markttrends, breng commercieel aantrekkelijke producten uit, en ga door met het oprichten van nieuwe bands om de wereldwijde monopolisering van het idolenspel te verzekeren. Streef naar een gestage groei van het merk terwijl je je mentale gezondheid en comfort bewaakt. Houd de idolen stevig in de hand om ze op het rechte pad te houden, maar te veel controle kan leiden tot rebellie. Als je de idolen de vrije hand geeft in hun publieke optredens, kunnen ze gelukkig zijn, maar de fans kunnen tegen hun keuzes zijn.

Hoeveel bloed, zweet en tranen wil je vergieten om succes te behalen? Wispelturige persoonlijkheden willen in de schijnwerpers staan. Rivaliserende groepen en bureaus willen hun deel van de taart. Concurrenten kunnen hun toevlucht nemen tot sabotage en uitvluchten. Volgens de regels spelen kan leiden tot een schoon geweten en een bijpassende, schoongemaakte portemonnee; achterbakse tactieken kunnen eerst tot roem en later tot de gevangenis leiden.

De consoleversies bevatten alle content van de populaire pc-versie die in 2021 op Steam verscheen, maar bieden ook ondersteuning voor controllers. Verdien meerdere eindes in de Story Mode, met drie moeilijkheidsgraden die verschillende niveaus van simulatie-uitdagingen bieden. Reik naar de sterren en geniet van de smaak van succes terwijl je stress en frustratie die inherent zijn aan de droomwereld van idolen onder controle houdt.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password