Hyper-Sociale Multiplayer Deduction Survival Game Killer in the Cabin releasedatum aangekondigd!

Eén moordenaar, één hut, geen overlevenden. Onafhankelijke ontwikkelaar Games People Play heeft vandaag aangekondigd dat hun intense multiplayer hyper-sociale deductie en survival game Killer in the Cabin, na een succesvolle early access campagne, op 12 mei voor €3.99 op Steam zal verschijnen.

Op dit moment in Early Access, kiest elke match in Killer in the Cabin één moordenaar die elk ander lid van de partij moet elimineren terwijl detectie vermeden wordt. Na meerdere updates met dynamische nieuwe functies, waaronder een veelgevraagd serverbrowsersysteem, de mogelijkheid om met AI-bots te spelen en opties voor tekstchatcommunicatie, is Killer in the Cabin nu klaar voor een nieuwe golf spelers om te overleven in de barre omstandigheden van de zalige Noorse wildernis en de dreigende dreiging van een moordzuchtige bedrieger.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password