Hyper Scape Season 3 ‘Shadow Rising’ lanceert op 11 maart

Shadow Rising, het derde seizoen van Hyper Scape, is vanaf 11 maart gratis beschikbaar. Dit seizoen introduceert nieuwe exclusieve content, waaronder een vernieuwde map, een nieuwe hack, een nieuwe Battle Pass en nog veel meer.

 

Gedurende het seizoen testen spelers hun snelheid en skills in de vernieuwde Neo-Arcadia 2.0 map en maken ze gebruik van de nieuwe hack, Firewall. Met deze hack creëren spelers een barrière die kogels afweert terwijl de speler en zijn team erdoorheen schieten. De nieuwe map bevat tevens nieuwe bezienswaardigheden, meer gevarieerd terrein en meer zones die spelers kunnen doorkruisen. Seizoen 3 voegt eveneens een nieuwe 2D Hub Flow toe aan het hoofdmenu waardoor spelers tijdens de matchmaking hun hele team in uitrusting zien en gebruik maken van hun in-game locker en winkel.

 

Spelers genieten dit seizoen van de nieuwe gratis en Premium Battle Pass met 100 tiers aan unieke beloningen om vrij te spelen. Via de Premium Battle Pass, die verkrijgbaar is voor 950 Bitcrowns, en de Hyper Battle Pass, die verkrijgbaar is voor 2.250 Bitcrowns, spelen spelers verschillende unieke items vrij. Spelers maken Battle Pass-progressie door Hyper Scape te spelen of op Twitch te kijken naar Hyper Scape-streamers die de Crowncast-extensie hebben ingeschakeld.

 

Na de Blackout blijven vreemde anomalieën Neo-Arcadia teisteren. De mysterieuze zwevende elementen die zijn verschenen na de Blackout, hebben zich samengesmolten tot een tempel die hoog boven de stad zweeft. Spelers moeten wekelijks Memory Shards zoeken en verzamelen om meer te ontdekken over het verhaal van seizoen 3.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password