Hunting Simulator – De eerste jachtgame op de Nintendo Switch is nu verkrijgbaar

Bigben maakt bekend dat Hunting Simulator nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. De game werd eerder al uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Hunting Simulator dompelt spelers helemaal onder in de wildernis. Spelers beleven de spannendste jachtavonturen in beroemde jachtgebieden als de bergen van Colorado, de Franse bossen en de besneeuwde vlaktes van Alaska. Elk van deze gebieden heeft zijn eigen type geografie, klimaat, topografie, enz. en specifieke jachtdoelen. Spelers kunnen er alleen of met anderen speuren naar allerlei soorten prooi, nauwkeurige gemodelleerde diersoorten met realistische animaties en overtuigend gedrag.

Belangrijkste kenmerken:

  • Eén van de meest complete jachtspellen ooit met 37 diersoorten in 12 uitgestrekte jachtgebieden.
  • Honderden doelstellingen in drie game modes: Campaign, Free Hunt en Shooting Practice.
  • Alle benodigdheden voor de jacht: 17 verschillende wapens, waaronder geweren van Browning® en Winchester®, kruisbogen, longbows, maar ook aas, jachtfluitjes en windindicators. Voor het eerst is het in een jachtspel mogelijk een drone te gebruiken om de nabije en verdere omgeving te verkennen.
Niels begon zijn gamers' avonturen in het vroege Nintendo tijdperk. Liefhebber van zowat alle game genres, met grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de pen in de andere zet hij zijn ongezouten visie om in reviews zodat je weet waar je je aan kan verwachten.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password