Horror mysterie “Vlad Circus” arriveert op alle grote platforms in Q1 2023

Vlad Circus: Descend into Madness, het 2D pixel-art horroravontuur van ontwikkelaar Indiesruption en uitgever Blowfish Studios, laat zijn roerige verleden en spookachtige mysteries los op PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Windows PC via Steam en GOG in Q1 2023.

In het jaar 1921 beleefde het beroemde Vlad Circus een gruwelijke brand, waarbij honderden doden en nog meer gewonden vielen toen de broer van de eigenaar opzettelijk brand stichtte midden in de show. Jaren van liefde, geld en hard werken veranderden in enkele ogenblikken in as, waardoor de circusgroep gedwongen werd zich op te heffen. Na acht lange jaren heeft de oorspronkelijke circusleider de oorspronkelijke cast van carnies uitgenodigd om de act opnieuw te vormen. Nostalgie en angst doemen op wanneer voormalige collega’s en vrienden eindelijk worden herenigd, zich niet bewust van de verschrikkingen die in het verschiet liggen.

Verken het Victoriaanse landhuis van Petrescu als Oliver Mills, de circusartiest die het clownspersonage “Lazy Ollie” creëerde. Tijd en trauma’s hebben Olivers geheugen aangetast, maar een gesprek met oude vrienden zal de mist doen optrekken. Dwaal door het pand en maak opnieuw contact met alle aanwezige leden, en neem hun leven op sinds het…incident, hun verhalen over het verleden en hun aspiraties voor de heropleving van Vlad Circus – noteer alle informatie in zijn dagboek voor toekomstige referentie.

Een oorverdovende stilte omringt de gangen en heuvels, maar Ollie gaat ongehinderd door de griezelige deken van onbehagen verder. Struin het door schaduwen omgeven terrein af, lantaarn in de hand en zintuigen op scherp, op zoek naar belangrijke voorwerpen om toegang te krijgen tot mysterieuze verborgen gebieden. Blijf gezond van geest of loop het risico spookachtige figuren in de duisternis tegen te komen. Handel snel om te ontsnappen of vecht tegen de gruwelen en bid dat de Heer Olivers verstand op tijd herstelt.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password