Horror game GYLT komt naar pc en consoles

De in Madrid gevestigde uitgever van indiegames Tequila Works (de studio achter RiME en het aankomende Song of Nunu: A League of Legends Story) en indie games ontwikkelaar Parallel Circles, zijn vandaag super enthousiast en blij om aan te kondigen dat hun horror/adventurer game “GYLT”, naar PC (via Steam) en consoles komt op 6 juli 2023.

Na de release als exclusieve launchtitel op Google Stadia in 2019, zal het spel nu toegankelijk zijn voor nieuwe spelers op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One en PC.

GYLT speelt zich af in een griezelige en melancholische wereld en is een griezelig verhaal dat fantasie en werkelijkheid vermengt in een surrealistische plek waar nachtmerries echt worden. Verberg je voor verschrikkelijke wezens of ga de confrontatie met ze aan terwijl je je een weg baant door de uitdagingen van deze boosaardige wereld. Spelers beginnen aan een reis waarin ze hun ergste angsten onder ogen zien en geconfronteerd worden met de emotionele gevolgen van hun acties.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com