Horror anthologieserie van Supermassive Games, The Dark Pictures, aangekondigd op Gamescom – Trailer

Bandai Namco Entertainment Europe en Supermassive Games kondigen met trots een gloednieuwe horror anthologieserie aan, The Dark Pictures, die uitkomt in 2019.

De The Dark Pictures-anthologie is een reeks van op zichzelf staande, cinematische horrorgames die ontworpen zijn om op regelmatige basis een nieuwe, angstaanjagende ervaring te voorzien. Elke game is los van de voorgaande en zal telkens een volledig nieuw verhaal, decor en andere personages bevatten.

Een trailer voor de eerste game in de anthologie, The Dark Pictures – Man of Medan, is vandaag ook vrijgegeven.

In Man of Medan varen vier jonge Amerikanen uit op duiktocht, na het gerucht dat er een WO II-wrak te vinden is. Terwijl de dag zich ontvouwt en een storm opsteekt, verandert hun trip nogal snel in iets sinisters…Wie zal het halen? Wie zal sterven?

Spelers kunnen de rol van de vijf personages aannemen, elk vanuit een verschillend perspectief, om de mysteries van hun angstaanjagende situatie te verkennen en te ontdekken – en om keuzes te maken die hun leven voor altijd zal veranderen.

Elke game van de serie is ontwikkeld om herspeelbaar te zijn, met vertakkende verhaallijnen, paden en ontelbare eindes om spelers telkens opnieuw te laten terugkeren. De keuzes van de spelers zijn cruciaal voor het overleven van de personages…waarbij elke combinatie van keuzes een andere uitkomst heeft en beslist over wie zal overleven of sterven!

“We vinden het enorm spannend om de The Dark Pictures-anthologie en de eerste game in de reeks – Man of Medan – aan te kondigen. Aangezien elke titel een op zichzelf staande game is, hebben we de mogelijkheid om telkens unieke horror-ervaringen te creëren met nieuwe verhalen, decors, personages en casts. Als studio hebben we de passie om sterke, cinematische horror af te leveren en we kunnen niet wachten om spelers deze nieuwe games op PS4, Xbox One en pc te laten spelen. Met Bandai Namco Entertainment hebben we een geweldige partner en we kijken ernaar uit om met hen samen te werken om deze huiveringwekkende verhalen naar gamers over de hele wereld te brengen,” zei Pete Samuels, CEO van Supermassive Games en Executive Producer van The Dark Pictures.

“We hebben samengewerkt met het fantastische team van Supermassive Games om deze visie samen te brengen en we hopen dat fans even enthousiast zijn als wij om de game voor het eerst te zien op Gamescom – … “, zei Hervé Hoerdt, VP Digital en Marketing van Bandai Namco Entertainment Europe. “Naast het maken van leuke ervaringen, willen we als bedrijf innoverend zijn. The Dark Pictures, het eerste voorbeeld van een horror anthologieserie binnen de game-wereld, positioneert gamen dichter bij een stijl die aanleunt bij de favoriete tv-series van gamers…met nieuwe, op zichzelf staande ervaringen die op een regelmatige basis naar de fans worden gebracht. Het is een gewaagd, nieuw concept maar een waarvan we verwachten dat fans van zowel gaming als horror zullen houden.”

e The Dark Pictures-anthologie – Man of Medan lanceert in 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password