Horizon Chase 2 lanceert vandaag nieuwe update Viva la Fiesta.

De Braziliaanse ontwikkelaar AQUIRIS kondigt met genoegen een nieuwe Horizon Chase 2 update aan. De update Viva La Fiesta bevat 3 nieuwe paints geïnspireerd op de Latijnse cultuur en een nieuwe lokale multiplayer modus beschikbaar voor Mac en Apple TV. Ook zijn er algemene prestatieverbeteringen aangebracht die alle apparaten ten goede komen.
Nu kunnen Apple TV- en Mac-bezitters samen met vrienden genieten van lokale multiplayer-games voor maximaal 4 spelers in split-screen:

  • De nieuwe lokale multiplayer-modus moedigt samenwerking en competitie aan. Nieuwe spelers krijgen een beetje hulp om het spel te voltooien, maar de uiteindelijke winnaar wordt versterkt. Je kunt elkaar helpen door andere spelers Blauwe Munten te laten verzamelen terwijl je streeft naar de eerste plaats om de Super Trofee veilig te stellen.
  • Deze klassieke gameplaystijl doet denken aan Horizon Chase Turbo en andere arcade racegames die in de jaren 80 en 90 een generatie bepaalden.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com