Honderden ontslagen bij herstructurering Activision Blizzard

Er komen berichten naar buiten dat Activision Blizzard een herstructurering plant waarbij honderden ontslagen zouden vallen. De herstructurering houdt in dat het bedrijf zijn activiteiten meer wil centraliseren om zo kosten te besparen. In verschillende takken van het bedrijf zouden daardoor ontslagen vallen. Een officiële mededeling zou deze week nog volgen.

Activision Blizzard heeft het de laatste tijd moeilijk. Hoewel de Call of Duty franchise het goed blijft doen, vallen resultaten elders tegen. Dat is het geval voor Destiny, waardoor Activision en Bungie ook al besloten om uit elkaar te gaan. Ook blijft een game als Overwatch wat ter plaatse trappelen. Alle elementen samen zorgen voor de nodige druk op het aandeel van Activision Blizzard, waardoor men noodgedwongen actie moet ondernemen.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password