Home Sweet Home komt op 31 mei naar PlayStation 4 en PSVR

Videogameuitgever en ontwikkelaar Mastiff kondigt  Home Sweet Home aan, een ijzingwekkende first-person horrorgame gebaseerd op echte Thaise mythologie, met een release in winkels voor PlayStation 4 en PlayStation VR op 31 mei.

Home Sweet Home is de eerste in een serie van angstaanjagende first-person stealth horrorgames, die spelers in een duister en verdraaid doolhof gooit waar een miasma van angst de lucht vult, angst door scheuren in het plafond druipt en naar beneden sijpelt door gebroken vloerplanken en waar je met elke stap angstiger wordt.

Na een lange met rouw gevulde nacht over de recente verdwijning van zijn vrouw wordt Tim wakker in een vreemd vervallen gebouw in plaats van zijn eigen huis. In zijn verwarring moet hij dodelijke geesten ontwijken, verbijsterende puzzels oplossen en sinistere geheimen onthullen terwijl hij zoekt naar zijn vrouw- en een uitweg.

Een duister geheim werpt een schaduw over deze plek… het is zonder twijfel niet meer het vrolijke thuis dat het ooit was.

Belangrijke Features

•        Aangrijpende Thaise Horror – Een duister verhaal geïnspireerd door Thaise leer, mythes en geloof dat spelers klamme handen geeft en hun hart van angst harder laat kloppen.
•        Verscherp je verstand, niet je zwaarden – Zonder wapens om je te verdedigen tegen de geesten moeten spelers ten alle tijden scherp blijven om te overleven.
•        Zoek en ontdek – Kijk in alle hoeken en gaten van het doolhof en ontrafel de mysteries, moeilijkheden en tragedies van de veroordeelden.
•        Sta oog in oog met je angsten – Ervaar een nieuwe niveau van First-person angst met PSVR ondersteuning.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password