Hollow Knight Silksong komt op dag één naar Xbox Game

Team Cherry’s Hollow Knight Silksong was te zien tijdens de Xbox/Bethesda Showcase. Dit is de eerste keer dat ze het spel zien in een zeer, zeer lange tijd, en de rabiate fans van het spel hebben hun anticipatie laten weten. En hoewel het zien van de game al opmerkelijk genoeg was, hebben we ook groot nieuws geleerd: Hollow Knight Silksong lanceert op dag één op Xbox Game Pass.

Er is echter nog geen releasedatum, maar Xbox suggereerde dat de game in de komende 12 maanden zal lanceren. Dat komt omdat elke game die vandaag tijdens de Xbox/Bethesda briefing werd getoond in het volgende jaar zal uitkomen (in afwachting van eventuele vertragingen). Tijdens de Xbox/Bethesda Showcase werd een nieuwe trailer voor Silksong getoond, waarin meer te zien is van het lang in ontwikkeling zijnde vervolg.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password