Hogwarts Legacy launches today on PlayStation 4 and Xbox One

Warner Bros. Games heeft vandaag aangekondigd dat Hogwarts Legacy, het veelgeprezen open-wereld actie role-playing game (RPG) nu beschikbaar is voor PlayStation 4 en Xbox One. Sinds de lancering op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC op 10 februari 2023 zijn er wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht en werd er $1 miljard aan omzet gedraaid.

Hogwarts Legacy nodigt spelers uit voor een epische reis als vijfdejaars student op Zweinstein, begaafd met een zeldzaam vermogen om oude, krachtige magie aan te boren, net als Isidora. Geleid door de Wizard’s Field Guide en unieke instructies van professoren en andere personages, zullen fans een meeslepende verhaallijn ontdekken vol spannende uitdagingen en mysteries. Ontwikkeld door Avalanche Software en uitgegeven door Warner Bros. Games onder het label Portkey Games, introduceert Hogwarts Legacy een origineel verhaal dat spelers in het middelpunt plaatst van hun eigen avontuur in de tovenaarswereld.

Hogwarts Legacy komt op 25 juli naar Nintendo Switch.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com