Hogeschool PXL in Hasselt strijdtoneel voor grootste Valorant-toernooi ter wereld

Op woensdag 16 november 2022 vanaf 13 uur gaan 4 studententeams – Hasselt! Leuven! Brussel! Louvain-la-Neuve! – hard tegen hard in de Belgische finale van Red Bull Campus Clutch op de campus van Hogeschool PXL in Hasselt. Kom kijken!

Studententeams van over heel België legden elkaar vier online qualifiers lang het vuur aan de schenen voor een plek in de Belgische finale van Red Bull Campus Clutch. Dat maakt deel uit van het grootste officiële VALORANT-toernooi ter wereld voor studenten. Vier teams – PXL Esports uit Hasselt, UCL Louvain uit Louvain-la-Neuve, VUB Gaming uit Brussel en UCLL Gaming uit Leuven/Hasselt – maken op woensdag 16 november 2022 vanaf 13 uur op de campus van Hogeschool PXL in Hasselt onderling wie de sterkste is. Staan op het spel: een ticket naar de wereldfinale in Brazilië en een daaraan verbonden prijzenpot van 20.000 euro.

De finalisten?

  • PXL Esports // Hogeschool PXL Hasselt // Winnaars Belgische finale Red Bull Campus Clutch 2021 en Belgische delegatie op de Red Bull Campus Clutch World Final in Madrid datzelfde jaar.
  • VUB Gaming // Vrije Universiteit Brussel
  • UCLL Gaming // University Collega Leuven-Limburg
  • UCL Louvain // Université Catholique de Louvain-la-Neuve

 

De livestream?

De Belgische finale van Red Bull Campus Clutch kan je zowel in het Nederlands als het Frans volgen. Daarvoor werkt Red Bull samen met de streamers Abulic (NL) en Beasty (FR).

 

De dubbel?

Vorig jaar wist PXL Esports uit Hasselt door te stoten naar de wereldfinale in Madrid. Als het aan coach Adumon ligt, doen ze dat dit jaar vlotjes over.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password