Hoe te beginnen in Chimeraland, Level Infinite’s Wonderbaarlijk Vreemde MMORPG

Level Infinite’s Chimeraland is nu wereldwijd beschikbaar op iOS, Android en PC, en als je er nog niet van gehoord hebt, is het waarschijnlijk de meest wonderbaarlijk vreemde MMO die je ooit zult spelen. In het spel maak je je personage met een van de meest diepgaande en geavanceerde character customizers in het genre. Daarna verken je de wereld met maar één doel: de machtigste chimera van het land creëren. De sky is the limit in wat je kunt creëren in de sandbox RPG-wereld van Chimeraland, en met de bolvormige kaart en 1.000 vierkante kilometer ongetemde wildernis om te ontdekken (plus de uitgestrektheid van de ruimte als je een vliegend rijdier hebt), is de wereld van Chimeraland echt je oester.

Met zoveel te doen in Chimeraland, kan het lastig zijn om te bepalen waar je moet beginnen en hoe je het meeste uit de ervaring kunt halen. Lees verder om de basis te leren van hoe je in Chimeraland kunt beginnen, zodat je volledig bent uitgerust en klaar bent om te beginnen met jagen, temmen en het combineren van beesten om verbazingwekkende (of vervloekte) chimeren te maken!

  • Sluit vriendschap met de plaatselijke wilde dieren: Trek de uitgestrekte wildernis in om mythische beesten te temmen en je eigen chimera te maken! Wil je het luchtruim kiezen? Geen probleem! Zoek gewoon een beest met vleugels en voer het aan je bestaande rijdier om een praktische, maar potentieel lelijke gruwel te creëren. Of maak de schattigste creatie die de mens kent door een heleboel schattige wezens samen te smelten. De keuze is aan jou!
  • Creëer je eigen huis: Zoals in elk goed zandbakspel is de bouw van je basis van het grootste belang voor je succes. Dwaal over de kaart en vind de perfecte plek om je te vestigen op een van de vier continenten in Chimeraland. Verzamel grondstoffen en bouw het huis van je dromen! Maar maak je geen zorgen, je kunt je huis op elk moment verplaatsen als je plotseling dat gevoel van reislust krijgt.
  • Kies de speelstijl die je wilt: Je bent niet gebonden aan een specifiek soort wapen in Chimeraland, wat betekent dat je op elk moment kunt spelen zoals jij dat wilt! Wil je vijanden verslaan met enorme bijlen en zwaarden? Dat kun je doen! Of misschien wil je juist een behoorlijke afstand tot je prooi bewaren en een pijl en boog gebruiken? Helemaal mogelijk! Met drie verschillende wapentypes en een overvloed aan subcategorieën kun je je speelstijl veranderen om het in een opwelling op te nemen tegen gevaarlijke vijanden.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password