Hitman Sniper bereikt 10 miljoen spelers en is voor beperkte tijd free-to-play

Square Enix Montréal heeft bekendgemaakt dat de bekroonde, competitieve mobile-shooter Hitman Sniper de grens van 10 miljoen spelers heeft overschreden. Om deze prestatie te vieren biedt Square Enix Montréal – voor het eerst sinds de lancering – een free-to-play-versie aan van Hitman Sniper voor iOS en Android. Deze is één week lang verkrijgbaar, vanaf nu tot 4 april 2018.

Sinds de lancering van Hitman Sniper in 2014 is deze competitieve mobile-shooter een van de belangrijkste titels van Square Enix Montréal geworden, en heeft de game wereldwijde roem vergaard. Om de beleving van Hitman Sniper te verbeteren wordt de game constant ge-update met seizoensgebonden content, optimalisaties en in-game toevoegingen.

De free-to-play-versie van Hitman Sniper is tot 4 april 2018 verkrijgbaar in de App Store® en op Google Play™.

Download Hitman Sniper:
• In de App Store: http://apple.co/1KEHItY
• Op Google Play: http://bit.ly/1Q7vFvZ

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password