Hitman 3 VR-gameplay-trailer onthuld

Hitman 3 voert de spelbeleving naar een hoger, nog meeslepender niveau met PS VR. In hitman ging het altijd al om de onderdompeling in een levende, ademende wereld. Een wereld boordevol interessante personages, geheimen en kansen. Maar zoals dit heb je het nog nooit beleefd.

Hitman 3 verschijnt op 20 januari 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia en pc. HITMAN 3 komt ook naar de Nintendo Switch, en is dan speelbaar via cloud streaming-technologie. Pre-order de game vandaag voor toegang tot het Trinity Pack, een viering van de World of Assassination.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password