Highrise City is nu beschikbaar via Early Access

Highrise City, de ambitieuze economie simulatie en city builder van indie ontwikkelaar FourExo Entertainment is nu beschikbaar als een Early Access Release op Steam en Good Old Games. Om de release te vieren is er een Early Access Launch Trailer uitgebracht, waarin gigantische steden en verschillende coole features die al beschikbaar zijn in het spel worden getoond.
Acht jaar geleden begon de reis van solo ontwikkelaar FourExo met een duidelijke visie in het achterhoofd: Het combineren van een city builder met een complexe economie simulatie. Met de release van de Early Access versie is eindelijk een belangrijke mijlpaal op deze reis bereikt. De Early Access-versie biedt nu al content voor ontelbare uren speelplezier.

Spelers kunnen beginnen met het creëren van groeiende steden op drie kaarten (New York, Kaapstad & Rio), complexe productketens creëren en zien hoe hun inwoners enorme wolkenkrabbers bouwen.

De reis is echter nog niet voorbij. Het is net begonnen. Een bouw-editor zal worden uitgebracht met de eerste update die gepland staat voor eind april. Een meer gedetailleerde roadmap is beschikbaar en zal worden bijgewerkt gedurende de Early Access fase.
Highrise City biedt een nieuwe kijk op City Simulations & Tycoon games en breidt het aspect economie en grondstoffenbeheer uit. Ervaar een moderne kijk op het genre verrijkt met een complex resource-based economy systeem. Highrise City combineert twee genres op nieuwe en interessante manieren: City Builders en traditionele Economie & Resource Management Simulaties. Highrise City biedt je uitdagende gameplay en geeft je alle mogelijkheden en tools die je nodig hebt om een levende en ademende stad te creëren. Zorg voor je stad en laat deze groeien en bloeien tot een gigantische metropool!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password