Hete zomer-acties arriveren in Dissidia Final Fantasy Opera Omnia

Square Enix helpt spelers de zomerhitte te ontvluchten met coole in-game promoties voor de populaire mobile game Dissidia Final Fantasy Opera Omnia. Fans kunnen nu deelnemen aan nieuwe quests, inlogbonussen ontvangen en meer.

Het zomerfestival, dat duurt tot 2 september, levert spelers de volgende bonuscontent:

  • Loginbonussen – Spelers worden gul beloond voor het dagelijks inloggen, onder andere met Draw Tickets, Higher Power Orbs, Dissidia Points en meer.
  • Summer Draws – De eerste Multi Draw van twee speciale trekkingen is gratis voor alle spelers. De eerste speciale trekking is nu beschikbaar voor iedereen, de tweede begint op 20 augustus.
  • Tijdelijke, zomerse coöp-quests – Spelers kunnen deelnemen aan wekelijke coöp-quest met community score-uitdagingen. De Summer Medals die ze daarmee verdienen kunnen ze inwisselen voor geweldige beloningen, zoals 4-star Artifacts, Power Stones en meer.
  • Summer Moogle® Stamps – Tijdens het zomerfestival kunnen spelers deze exclusieve stamps in de coöpstand verdienen en gebruiken.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password