Hete ghoulzomer: The Outlast Trials en Ad Infinitum voeren het Halloween-aanbod van Dead Good Media aan.

Het Pumpkin Spice Latte-seizoen is aangebroken, wat betekent dat het bijna tijd is om jezelf te trakteren op de terugkeer van Dead Good’s jaarlijkse lijst met Halloween-spellen! Je vrienden bij Dead Good Media zijn hier om je te helpen het feest op stelten te zetten met twee horror-games in de aanbieding dit jaar: The Outlast Trials van Red Barrels en Ad Infinitum van NACON.
The Outlast Trials, uitgegeven en ontwikkeld door Red Barrels, is een multiplayer co-op horrortitel die momenteel beschikbaar is in Early Access.

Het langverwachte nieuwe deel in de Outlast-serie nodigt je uit om geestdodende terreur te ervaren, deze keer met vrienden. Of je de beproevingen nu alleen of in teamverband doorstaat, als je lang genoeg overleeft en de therapie voltooit, laat Murkoff je met plezier gaan… maar zal het jou ook zo vergaan?

In het tijdperk van de Koude Oorlog worden menselijke proefkonijnen onvrijwillig gerekruteerd door de goede mensen van de Murkoff Corporation om geavanceerde methoden van hersenspoeling en mind control te testen. In een wereld van wantrouwen, angst en geweld wordt je moraal op de proef gesteld, je uithoudingsvermogen op de proef gesteld en je geestelijke gezondheid verpletterd. En dat alles in naam van vooruitgang, wetenschap en winst.

De Early Access-lancering van de game in mei werd lovend ontvangen door degenen die de geestdodende terreur hebben getrotseerd, of je nu samen met vrienden overleeft of alleen durft te gaan.

En om alvast in de griezelstemming te komen, komt Red Barrels met een speciale Halloween Major Update. Deze update belooft een reeks griezelige toevoegingen, waaronder de introductie van Programma 4, een nieuwe Trial, nieuwe MK-Challenges, een vernieuwd Programma X en een gelimiteerd Programma Halloween-evenement compleet met speciale beloningen. Spelers kunnen ook nieuwe Amps, Variators, Prescriptions, Cosmetics, Cell Items, Sleep Room Minigame en talloze verbeteringen, balansen, tweaks en verbeteringen van de levenskwaliteit verwachten.
En dat is niet de enige terreur die uit de Dead Good-crypte is gekropen. Uitgever NACON en ontwikkelaar Hekate komen deze week op 14 september uit voor PlayStation®5, Xbox Series X|S en pc. Met veel plezier presenteren ze hun first-person survival-horrortitel Ad Infinitum.

Ad Infinitum neemt de speler mee in de verwrongen, getroebleerde geest van een jonge Duitse soldaat die lijdt aan hallucinaties. Verloren tussen werkelijkheid en illusie staat hij voor een ware psychologische strijd tegen zichzelf. Deze nieuwe trailer laat de beklemmende, macabere sfeer zien die in de game heerst en geeft een glimp van de verschillende omgevingen en gametypes. Er zijn ook enkele nieuwe wezens te zien, als voorproefje van de verschrikkingen die de speler te wachten staan naarmate het verhaal zich ontvouwt. Kiezen ze ervoor om ze onder ogen te zien of om ze te begrijpen? Hun beslissing heeft invloed op hoe het spel afloopt.

De grens tussen nachtmerrie en werkelijkheid wordt steeds vager. In Ad Infinitum speel je als een jonge Duitse soldaat die wordt achtervolgd door de verschrikkingen van de Grote Oorlog. Je zit gevangen tussen twee realiteiten en dwaalt door een uitgestrekt landhuis en de loopgraven van WO1 waar je de verschrikkelijke wezens moet afweren die achter je aan komen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password