Het weekend van Gamebrain [#166]

En zo passeerde het eerste weekend van maart 2019. Het weer is dan wel wisselvallig in deze tijd van het jaar, onze passie blijft hetzelfde. We blijven zoeken naar nieuwe games en werken aan onze backlog. Vraag je je soms af waar we onze tijd nu weer in hebben gestoken? Wel, dat gaan we bij deze even overlopen.

Kevin

Vorige week sprak ik over mijn voornemen van 2019. Voor degene die dit heeft gemist: mijn voornemen is om geen (of maak er al maar zo weinig mogelijk) nieuwe games bij te kopen en mijn huidige collectie eindelijk van de nodige liefde te voorzien. Vorige week was de focus volledig op de Digimon game: Digimon World Next Order. Deze liefde brandt vurig verder bij het verder ontdekken van de digitale wereld en zijn problemen. Zopas ben ik tot hoofdstuk 2 geraakt van de 6. Dit klinkt misschien erg vlot maar het heeft me toch 17 speeluren gekost. Verder moet je weten dat de game, zoals dat meestal gaat uiteraard, alleen maar moeilijker wordt en dus meer tijd zal verlangen eer ik verder kan gaan. Ik ben en blijf aangenaam verrast van deze topper en kan hem iedereen aanraden.

Verder heb ik een toptitel op de kop kunnen tikken voor een vriendenprijsje. De nieuwste God of War heeft zijn weg eindelijk tot mijn collectie gevonden. Ik heb hem maar 10 minuten ingestoken maar ik snap volkomen waar al dat lof en gestoef van vriend en vijand vandaan komt. Ik kijk er al naar uit om deze game mijn volgende project te maken.

Dylan

Afgelopen weekend werkten de microben in mijn lijf niet zo goed mee dus had ik wat tijd om eens goed door te gamen, zo’n dagen mogen er ook al eens zijn! Na nog wat tracks te knallen op Trials Rising voor mijn review te finetunen (coming soon) heb ik Kingdom Hearts 3 nog eens opgezet en de wereld van Pirates of the Carribbean (on)veilig gemaakt. Maar ook Assassin’s Creed Odyssey ligt al even in mijn schuif om verder te spelen, dus hier heb ik ook nog een paar missies in gespeeld.

Zondag ben ik langs geweest bij Jimmy, de oprichter van de site. Beide fan zijnde van een goede fighting game hebben we onze skills eens naar boven gehaald om elkaar virtueel wat af te lappen. Goed aan elkaar gewaagd was dit best een interessant middag. Ook kwam de gitaar van Rock Band 4 nog eens vanonder het stof en hebben we een paar nummers geknald door die lekkere boxen van onze Jimmy!

Kevin
Kevin heeft de gamewereld pas verkend toen hij dit via weekend- en vakantiewerk zelf kon bekostigen. Hierdoor heeft hij enkele generaties gemist maar dit compenseert hij graag door regelmatig zowel zijn collectie retro als current gen games aan te sluiten. Kevin heeft energie met bakken op reserve staan! De enige gekende methode om hem langer dan 13,42 minuten stil te laten zitten is door hypnose op basis van vlotte gameplay, meeslepende soundtracks, betoverende storylines en een dosis flatterende graphics.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password