Het weekend van Gamebrain [#159]

We zijn wederom een week verder. Dat betekend dus dat het weer de hoogste tijd is dat onze redactie verteld wat ze dit weekend allemaal in-game uitgespookt hebben. 

Nolan

Na een drukke werkweek, was er in het weekend toch weeral eens wat tijd om te relaxen. Op zaterdag werd dat gedaan met onze friendly neighborhood Spiderman. Na de laatste faction crimes te hebben gedaan, popte uiteindelijk ook deze welverdiende platinum. Hoewel ik enorm hard heb genoten van deze game, ben ik toch toch wel blij dat ik ook dit hoofdstuk kan afsluiten. Ten minste tot de dlc’s uitkomen.

Na spiderman was het nog eens tijd om mijn backlog nog eens te bekijken (er komt precies maar geen eind aan), en viel mijn oog op de remastered versie van god of war 3. Na een tijdje geleden de nieuwste in de reeks te hebben uitgespeeld, was de zin om talloze goddelijke en mythische wezens af te slachten nog niet voorbij. Hier is het wel even terug vloeken om de oude controls terug gewoon te worden. Verder heb ik ook nog twee games gespeeld waar binnenkort op de website de reviews van gaan verschijnen. Namelijk life is strange 2 en 60par/sec.


Kevin

Mijn weekend stond vooral in teken van de reviews. Zoals je waarschijnlijk wel kan lezen heb ik de review van Black Clover Quartet Knights afgewerkt. Hierin vermeld ik hoe ik kortbij de platinum trophy ben van deze game. Met trots kan ik ook zeggen dat deze ondertussen is behaald. Hoewel ik erg heb genoten van de game moet ik toegeven dat ik ook een zekere teleurstelling voelde. Ik had gehoopt dat de game uitgebreider ging zijn en je meer opties zou aanbieden. Meer hierover in het artikel.

Verder heb ik een bezoek aan de stad der liefde er op zitten. Parijs. Prachtige stad! Toffe locatie ook om op de Switch te gamen! Ja hoor, echt gebeurd. Hoewel ik meestal geniet van mijn luxueuze zetel en grote tv om op te gamen moet ik toegeven dat de Switch mijn game-houding erg heeft beïnvloed. In Parijs zomaar even wat mario-tennis spelen en verder raken met Zelda BOTW, heerlijk toch… Bij Mario Tennis heb ik nu trouwens alle personages vrijgespeeld door maandelijks deel te nemen aan het online toernooi. Een erg leuke extra voor deze game die nog vaak de binnenkant van mijn console ziet.

 

Kevin
Kevin heeft de gamewereld pas verkend toen hij dit via weekend- en vakantiewerk zelf kon bekostigen. Hierdoor heeft hij enkele generaties gemist maar dit compenseert hij graag door regelmatig zowel zijn collectie retro als current gen games aan te sluiten. Kevin heeft energie met bakken op reserve staan! De enige gekende methode om hem langer dan 13,42 minuten stil te laten zitten is door hypnose op basis van vlotte gameplay, meeslepende soundtracks, betoverende storylines en een dosis flatterende graphics.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password