Het weekend van Gamebrain [#143]

Wat zijn die weekends toch altijd weer snel voorbij! Al mogen we natuurlijk niet klagen, want wanneer de tijd voorbij vliegt betekend het natuurlijk dat je jezelf goed hebt vermaakt. We hebben dit weekend natuurlijk weer enkele leuke titels gespeeld, jullie ook? Op naar het volgende weekend!

Jimmy

Vorig weekend had ik God of War III uitgespeeld, hierdoor kon ik eindelijk aan de nieuwste telg van deze reeks beginnen. En wat een game is de nieuwe God of War geworden! Voor mij is het nu al één van de toppers van 2018, deze wordt – voor mij althans – erg moeilijk om te overtreffen. De game kent interessante wereld met een boeiend verhaal en solide gameplay, wat wil een mens nog meer?  Ondertussen heb ik ongeveer een kwart van de game beleeft, dus er staat mij nog een lange doch erg leuke weg te gaan. Ondertussen heb ik Jarn Fotr snel nog even verslagen om vervolgens het gevecht aan te gaan met aan met de draak Hrӕzlyr. Vooral het laatste gevecht was indrukwekkend en vooral zeer pittig te noemen. Goed, het was niet meteen het moeilijkste gevecht, maar wel zeer spectaculair en zeer vermakelijk! Helaas komen aan alle mooie liedjes een eind, en zo ook aan onze draak Hrӕzlyr, want hem heb ik natuurlijk even tot moes geslagen. RIP Hrӕzlyr.

Het weekend afsluiten deed ik in PUBG met enkele vrienden. Samen hebben we een squad gemaakt met als doel een Chicken dinner te behalen. En dat is ons helaas niet gelukt. Wel hebben we een mooie 12de plek weten te bemachtigen, en dat is natuurlijk ook niet slecht! Hopelijk krijgen we volgend weekend nog eens een Chicken dinner te pakken, want nu moesten we op onze kin kloppen…

Niels

Dit weekend was de retro game beurs in Stevoort, dus veel van mijn tijd is daar naartoe gegaan om te zorgen dat alles in goede banen verliep. Gelukkig was dat ook het geval, en ik heb zelf ook nog enkele retro games kunnen scoren voor mijn eigen collectie. Voor de rest helaas weinig kunnen gamen dus, maar ik ben toch aan de slag geweest met Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy zodat ik jullie binnenkort een review kan voorschotelen om je vingers bij af te likken! Om al een tipje van de sluier te lichten: de game is écht nog steeds awesome!

Dylan

Mijn doel dit weekend was voor de platinum trofee te gaan van God of War. Dit was moeilijker dan verwacht, de Queen of Valkyries heb ik serieus onderschat! Uiteindelijk is het me dan toch gelukt, nu nog al de collectibles en hij is binnen! Na dit vermoeiend en frustrerend gevecht heb ik de gratis PS Plus games van de maand mei eens opgestart. Beyond Two Souls heb ik vroeger al eens gespeeld maar nooit tot het einde geraakt, nu is de uitgelezen kans dus! Als tweede is er Rayman Legends, leuke tussendoor platform game die ik sporadisch eens zal spelen.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password