Het SpongeBob SquarePants Special Pack is nu verkrijgbaar voor Powerwash Simulator

Square Enix,  en FuturLab, onder licentie van Paramount Consumer Products, hebben het SpongeBob SquarePants Special Pack voor PowerWash Simulator uitgebracht.
Het SpongeBob SquarePants Special Pack is een eerbetoon aan de maffe uitstraling en sfeer van de tekenfilmserie. In deze uitbreiding van de heerlijk ontspannende schoonmaaksimulator moeten spelers het slijm en slijk van de iconische onderzee-stad Bikini Bottom spuiten.

Deze onderwater-uitbreiding omvat een nieuwe mini-campagne, zes nieuwe maps, een aangepast speler-personage, 10 nieuwe achievements en meer. Gewapend met een speciale power washer, kunnen spelers de volgende doelwitten verkennen en reinigen:

● Conch Street
● De Bikini Bottom Bus
● De Krusty Krab
● De Patty Wagon
● De Invisible Boatmobile
● De Mermalair

Het SpongeBob SquarePants Special Pack is voor € 7,50 te koop op Steam, Windows, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password