Het nieuwste in Red Dead Online: bonussen voor Moonshiners, natuuronderzoekers en meer

Bootleggers in Red Dead Online verdienen deze week dubbele RDO$ en Role XP voor alle Moonshine Story- en Bootlegger Missions, en krijgen 50% korting op de kosten van het verplaatsen van hun Moonshine Shack. Verder moeten Naturalists een oogje in het zeil houden – Naturalist Free Roam Events betalen dubbele Role XP en RDO$ uit.

Het is nu ook het perfecte moment om de competitieve messen te slijpen: alle Showdown Modes en Races betalen tot 25 januari het dubbele van de gebruikelijke XP en Gold uit.  
Iedereen die deze week Red Dead Online speelt, ontvangt 3.000 Club XP en 5 Potent Health Cures om hen op weg te helpen. Spelers die in het bezit zijn van de Outlaw Pass No. 4 ontvangen een gratis shirt en hoed ter beloning (beide onder Rank 15), en een gratis vest zonder rank-beperking. Verder krijgt iedereen van Club Rank 50 en hoger 40% korting op een Non-role Pamphlet naar keuze.
Kortingen
Er zijn genoeg manier om zuurverdiende centen te besparen. Stallen op de frontier bieden allen 30% korting op Multi Horses. Daarnaast krijg je bij alle Gunsmiths 30% korting op de prijs van alle Pistols en 40% korting op alle Gun Belts en Off-hand Holsters. Mocht je je willen voorbereiden op guur weer – Tailors en the Wheeler, Rawson & Co. Catalogue bieden deze week met trots 30% korting op alle Coats.
 
Prime Gaming
Red Dead Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club aan Prime Gaming verbinden krijgen de volgende beloningen:   
 *   Een gratis Bounty Hunter License      
 *   Een Award voor de Trimmed Amethyst Bounty Wagon Livery   
Daarnaast krijgen spelers die voor 15 februari verbinding maken met Prime Gaming aanbiedingen zoals de helft van de prijs voor de LeMat Revolver en een poncho naar keuze, een gratis Off-Hand Holster plus 100 patronen van zowel de High Velocity als de Explosive Revolver Cartridges. 
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password