Het nieuwste in GTA Online: nieuwe Vapid Slamtruck, dubbele beloningen en meer

oor een recente stroom van ongelukken bij dit model, wil Vapid alle potentiele kopers nog een kleine reminder geven. Een veel voorkomend gevolg van het rijden met de Slamtruck is namelijk de constante stroom van idioten die op de snelweg een trucje op de schans wagen. Zie je een Slamtruck aankomen? Voor alles wat je lief is, bukken!
 
De Vapid Slamtruck, is nu beschikbaar bij Southern San Andreas Super Autos.
2X GTA$ & RP op The Bunker Series
De leukste pret ligt beneden peil. In het geval van de Bunker-serie bedoelen we dat letterlijk: ga diep onder de grond en schiet erop los in een hightech schuilkelder die is gebouw om een thermonucleaire Dag des Oordeels te weerstaan. Klinkt best relaxed, toch? Om de deal nog beter te maken, betalen alle ondergrondse modes in de Bunker-serie dubbel zoveel als normaal.
2X GTA$ & RP bij Gunrunning Sales
Als je liever boven de grond werkt, kun je altijd nog wat van je kostbare smokkelwaar verkopen via Gunrunning Sales – ze betalen de hele week 2x GTA$ & RP uit. Voldoen aan de vraag heeft nog nooit zo goed gevoeld! En mochten je labratten nog een extra boost nodig hebben, de snelheid van Gunrunning Research wordt tot 27 januari ook verdubbeld. 
Faded Vapid Tee voor doorgewinterde spelers
Trouw zijn is een kostbaar goed tegenwoordig. De trouwste spelers die vorig jaar tijdens het GTA Online event de Vapid Tee hebben geclaimd, krijgen als beloning de zeldzame Faded Vapid Tee, helemaal gratis. 
Dit soort vintage is onvervangbaar en verzamelaars tellen er graag veel geld voor neer – koester het dus. 

Podium voertuig: Vapid Peyote Custom

Zodra je uit je kingsize bed in het Penthouse strompelt, kom dan even langs bij de lobby van The Diamond Casino & Resort en geef de Lucky Wheel een draai. Deze week maak je kans op de sleutels van de Vapid Peyote Custom, een old-school lowrider en de droom van iedere autodief.

Kortingen

Zij die van de radar willen verdwijnen en hun eigen schuilplaats willen bouwen, profiteren deze week flink van de kortingen op Bunkers en beschikbare aanpassingen. Ook zijn er kortingen beschikbaar op alle voertuigen om de garageruimte op te vullen en je gezelschap te houden in de donkere gangen van je ondergrondse schuilplaats. De volledige lijst met kortingen volgt hieronder.  Bunkers – 40% korting

Bunker aanpassingen & upgrades – 30% korting

Voertuigen:

  • Vapid Winky – 25% korting
  • Vapid GB200 – 40% korting
  • Vapid Caracara – 40% korting
  • Vapid Caracara 4×4 – 40% korting
  • HVY APC – 40% korting

Prime Gaming

GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account koppelen aan Prime Gaming, krijgen de Sonar Station van de Kasatka-onderzeeër gratis. Ook ontvangen ze deze GTA$ 200K, alleen al voor het spelen van de game

Bovendien krijgen Prime Gaming-leden exclusieve kortingen: deze week maar liefst 80% korting op de Pegassi Osiris en 70% korting op de Progen PR4. Om er zeker van de zijn dat je toegang hebt tot alle toekomstige voordelen, ga jaar Prime Gaming en meld je aan.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password