Het meest chaotische spelletje tikkertje begint nu: “Catch Me!” lanceert vandaag in Early Access

De actieplatformer “Catch Me!” van de Duitse ontwikkelstudio ByteRockers’ Games lanceert vanaf 28 juli 2022 in Early Access op Steam voor PC. De competitieve actieplatformer voor maximaal 4 spelers bevat vermakelijke en leuke rondes “digitaal vangen” die snel afdrijven in absolute chaos en is voor een gereduceerde prijs van €3,99 verkrijgbaar op Steam. Daarna is het spel verkrijgbaar voor de volledige prijs van €4,99.
In “Catch Me!” staat een loper tegenover drie achtervolgers: De achtervolgde persoon moet rennen voor de overwinning volgens de bekende spelregels en bepaalde punten op de respectievelijke kaart bereiken terwijl hij achtervolgd wordt door drie jagers. Tijdens de achtervolging mogen de jagers alle middelen gebruiken die ze tot hun beschikking hebben: gebarricadeerde paden, verdovingsmethoden, een rijdende metro, een reuzenrad en nog veel meer. Wie erin slaagt de loper te vangen, wordt zelf de achtervolgde en mag zelf op jacht gaan naar de hoogste score. Volgens het motto “makkelijk te leren, moeilijk te beheersen” is het vrij eenvoudig om in het spel te beginnen, maar naarmate de speeltijd toeneemt, biedt het spel ook tactische diepgang in de razendsnelle wereld van “Catch Me!”.

De Early Access-versie van “Catch Me!” bevat vier kaarten die zijn geïnspireerd op landen van over de hele wereld – en elke maand komt er een kaart bij. Elke wereld is uniek en biedt verschillende manieren van interactie, waardoor het maximaal uniek is. Spelers kunnen daken beklimmen in de VS of de London Eye in Engeland, surfen in een metro in Duitsland of zich verstoppen in de piepkleine huisjes van Griekse eilanden. Nieuwe functies zullen worden toegevoegd via updates in Early Access, waaronder leaderboards, uitdagingen, en een verscheidenheid aan aanpassingsmogelijkheden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Online plezier voor maximaal 4 spelers.
  • 4 levels geïnspireerd door steden over de hele wereld.
  • Een verscheidenheid aan verschillende, chaotische omgevingsobjecten waar spelers mee in aanraking kunnen komen.
  • Diverse personages met verschillende skins en animaties.
  • Unieke kunststijl en groovy soundtrack.
  • Snelle gameplay volgens de uitdrukking “makkelijk te leren, moeilijk te beheersen”

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com