Het is vakantie! Zomerupdate nu beschikbaar voor Filthy Animals: Heist Simulator

Luister goed, smerige beesten! Green Man Gaming Publishing en ontwikkelaars Pewter Games Studios en LoPoly nodigen je uit om lekker achterover te leunen en te genieten van wat vakantietijd met de nieuwe Summer Update, die nu uit is voor de chaotische co-op heist game Filthy Animals: Heist Simulator op PC via Steam.

Neem even afstand van de sleur van het stelen van spullen en hang rond in Last Resort, de best bewaarde vakantieplek met alleen een beetje radioactief afval, verkeerslawaai en slangen. Speel met de bal, ga ziplinen en ontdek een begraven ‘schat’. Neem de tijd om verschillende outfits te passen terwijl je ontspant op een plek waar je voor één keer geen timers of doelen hebt om je zorgen over te maken.

The Last Resort is toegankelijk via het levelkeuzemenu en is nu voor iedereen beschikbaar in zowel de single- als multiplayermodus.

De zomerupdate zit niet alleen boordevol nieuwe content, maar voegt ook een heleboel gameplay-updates en -fixes toe om je bende gemuteerde dieven klaar te stomen voor de volgende grote overval! Bovendien kun je Filthy Animals: Heist Simulator voor een beperkte tijd met 25% korting kopen op Steam, dus als je hebt gewacht met het spelen van de chaotische multiplayergame vol overvallen, is dit het perfecte moment.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password