Het is tijd om harder te feesten! Epische cRPG Solasta: Crown of the Magister komt naar Xbox Game Pass met PC crossplay

Vandaag heeft Tactical Adventures aangekondigd dat zijn, teamgebaseerde tactische fantasy cRPG Solasta: Crown of the Magister, komt naar Game Pass voor Xbox Series X / S en Xbox One op 5 juli 2022.

Na de release op PC en Mac, is het nu tijd voor Xbox-gamers om zich voor te bereiden om in drie dimensies te denken in een episch teamavontuur dat trouw blijft aan de tabletop-ervaring. De dynamische en mysterieuze wereld bevat elementen van verticaliteit, waardoor spelers hun omgeving kunnen gebruiken als een element van strategie. Solasta: Crown of the Magister is geoptimaliseerd voor de Xbox-familie consoles, met een vernieuwde interface, controlpad-integratie en de mogelijkheid om online in co-op te spelen, waardoor cross-play met PC of cross-platform met andere Xbox-versies mogelijk is.

De Xbox-versie zal ook de gemeenschap kerkers gemaakt in Solasta’s Dungeon Maker PC tool en geüpload op Mod.io beschikbaar stellen voor console spelers om te downloaden, gratis, zowel in single player en multiplayer.

Naast de Solasta: Crown of the Magister basisgame, zullen alle eerder uitgebrachte DLC’s ook beschikbaar zijn in de Xbox Store bij de lancering (extra aankoop noodzakelijk). De Primal Calling DLC bevat een nieuwe Half-Orc-afstamming, twee extra Barbarian- en Druid-klassen, en een originele, twee uur durende “Wanderer”-quest. De Lost Valley DLC-campagne bevat een compleet nieuwe, meer dan 20 uur durende verhaallijn die parallel loopt aan de oorspronkelijke Crown of the Magister-campagne en waarin spelers vanaf level 1 kunnen instappen.

Wil je DLC-content in multiplayer spelen met vrienden die de DLC niet hebben? Geen probleem. De DLC-filosofie van Tactical Adventures is dat alle gebruikers gratis DLC-inhoud kunnen spelen zolang de host deze heeft geïnstalleerd.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password