Het iconische levenssimulatiespel De Sims lanceert ‘Wakker Iets Aan’

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag ‘Wakker Iets Aan’ aangekondigd, een campagne die het creatieve talent en de doorlopende toewijding van creators voor De Sims centraal zet. Deze sluit aan op de kernwaarden, aangezien het team al meer dan 22 jaar gelooft dat creativiteit en diversiteit de drijvende kracht is achter hun innovatie en community.
‘Wakker Iets Aan’ komt wereldwijd tot leven met een zogeheten anthem film genaamd ‘Laat De Vonk Overslaan’. Dit is een short film met een geweldige cast van creators die De Sims gebruiken om hun creatieve vonk te ontsteken. Denk hierbij aan:

  • Anitta – Wereldberoemde popster en de eerste Braziliaanse artiest die een MTV Video Music Award won.
  • Alok – Schrijver en performer die de binaire genderverhouding uitdaagt.
  • Magnet – Een creatieve queer die kleurige taarten met speelse bloemelementen maakt.
  • Bob’s Dance Shop – Een entertainmentgroep die dans, muziek en mode combineert om vreugde te verspreiden en zelfexpressie te stimuleren.

In de video zien spelers de iconische groene Plumbob van De Sims vernieuwd worden als deze van creator naar creator springt. De vonk van inspiratie die daarbij vrijkomt, zorgt voor een frisse blik op de kunst, persoonlijke uitdrukking en wereld om ons heen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password