Het heden en verleden komen samen in een tijdvervormende trailer voor Mortal Kombat 11

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag de nieuwe verhaaltrailer voor Mortal Kombat 11 uitgebracht met daarin een origineel, tijdvervormend verhaal waarin de epische saga van de franchise wordt voortgezet. In Mortal Kombat 11 verslaat Raiden de kwaadaardige Hoge God Shinnok, wat Kronika woedend maakt en haar zo belangrijke evenwicht tussen goed en kwaad verstoort. Om weer voor stabiliteit te zorgen in de realms heeft Kronika slechts één optie: de tijd terugdraaien naar het begin en de geschiedenis opnieuw starten.

Het meeslepende verhaal brengt verschillende tijdperken uit de rijke Mortal Kombat-geschiedenis samen: spelers kruipen in de rol van oude en nieuwe personages en moeten samenwerken om de legers van Shao Khans Outworld te verslaan en de dreigende tijdcrisis op te lossen.

Ook werden vandaag de nieuwste speelbare personages Cassie Cage, Jacqui Briggs en Erron Black onthuld.
  • Cassie Cage, commandant van een eliteteam van de Special Forces en dochter van het iconische duo Sonya Blade en Johnny Cage, vertrouwt op haar dodelijke vechtkunsten om elk gevecht te winnen en doet er alles aan om de reputatie van haar ouders te evenaren. In de Kombat Kast van deze week, te vinden op het Twitch-kanaal van NetherRealm, wordt vandaag (6 maart) om 22.00 uur (Belgische tijd) extra gameplay met Cassie Cage onthuld.
  • Jacqui Briggs, gedreven door competitie en getraind in kickboksen en martial arts, treedt als lid van de Special Forces in de voetsporen van haar vader Jax Briggs. Zij ziet het als haar plicht om de Earthrealm en haar familie te beschermen, ongeacht de risico’s.
  • Erron Black is een sensatiebeluste schurk die verslaafd is aan de adrenaline van zijn eigen ambities. Black, in zijn klassieke, western-achtige Outworld-kleding, is een zeer bekwame schutter die zijn diensten aan de hoogste bieder verleent.
Cassie Cage, Jacqui Briggs en Erron Black zijn de nieuwste speelbare personages in de groeiende lijst van Mortal Kombat 11-vechters, naast Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D’Vorah, Kabal, Jade en Johnny Cage.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password