He’s On Fire-Modus aangekondigd als RAGE 2 Pre-order Bonus

BOOMSHAKALAKA! Tim Kitzrow is in de verkeerde game beland en brengt zijn iconische stem mee van de felle lichten van het basketbalveld naar de explosieve Wasteland van RAGE 2 als pre-order bonus bij de He’s On Fire cheat code.

De He’s On Fire cheat code geeft spelers in de open wereld-waanzin van RAGE 2 een vocale twist. Kitzrow’s legendarische oneliners van in de goede oude tijd – aangevuld met een hoop nieuwe RAGE 2-achtige quotes – moedigen je constant aan om je vijanden af te slachten. Met strijdkreten als “POW POW PUPPY CHOW” tot “REJECTEEEEED,” wordt het moeilijk om een saai moment te vinden terwijl je tegen General Cross vecht en de gekken uit het Wasteland de kop indrukt.

RAGE 2  lanceert op 14 mei 2019 voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password