(Her)ontdek Digimon World: Next Order in de nieuwe trailer!

In deze gameplay trailer zullen spelers de Digimon World-reeks gevuld met lieftallige personages en iconische features (her)ontdekken. Ze zullen met hun twee Digimon-partners kunnen vechten en de wereld verkennen om diens geheimen te ontrafelen. Het zal ook nodig zijn je eigen stad te onderhouden en uit te breiden zodat de Digimon-inwoners tevreden zullen blijven. Spelers zullen hun Digimon moeten verzorgen, waardoor de speciale band die ze creëren ervoor zal zorgen dat ze kunnen ExE-evolueren tijdens gevechten om verwoestende aanvallen te gebruiken.
Naast de game ontvangen spelers ook een gratis “Bonus Item Set” die een parameter boost set bevat naast twee speciale cores om te digivolven in Omegamon en Imperialdramon PM. Deze bonus komt permanent bij de digitale versie van de game en tot de voorraad strekt bij de fysieke versie.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password