Herbouw een mysterieuze klokkentoren met je gekloonde BFF’s in The Last Clockwinder!

Indie developer studio, Pontoco, kondigt met trots aan dat hun gezellige sci-fi puzzelaar, The Last Clockwinder, de sprong naar PlayStation VR2 zal maken op 22 februari 2023. The Last Clockwinder veroverde verschillende prijzen en onderscheidingen, waaronder Meta Quest store’s Best Game of 2022, Hardcore Gamer’s Best VR Game of 2022 en een finalist bij de DICE Awards in beide VR-categorieën.

VR-spelers kunnen zich verheugen, want de titel zal op dag één beschikbaar zijn bij de PlayStation VR2-release, waarmee het nieuwe tijdperk van VR-consoles wordt ingeluid.
The Last Clockwinder is een puzzelautomatiseringsspel over het maken van gesynchroniseerde constructies van je eigen klonen. Spelers kruipen in de huid van Jules, een jonge vrouw die vastbesloten is een oude, in mysterie gehulde klokkentoren te repareren. Wanneer je een uniek paar handschoenen ontdekt, krijg je de macht om klonen te maken die je kunt aansturen om verschillende taken uit te voeren die automatiseren. Stuur een zoemend, ingewikkeld netwerk van robotische klonen aan om te helpen met zaken als het kweken van planten, het oogsten van grondstoffen en het synthetiseren van nieuwe zaden, wat allemaal leidt tot het uiteindelijke herstel van de klokkentoren… en misschien wat buitenschoolse activiteiten onderweg!

Terwijl je samenwerkt met je nieuw gecreëerde vrienden om de Klokkentoren te redden, ontdek je spraakmemo’s uit je kindertijd om je complexe verleden samen te stellen en je huis te beschermen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password