Hazelight’s It Takes Two viert Valentijnsdag met relatieadvies van Dr. Hakim

It Takes Two, het nieuwe co-op avontuur van het bekroonde Hazelight Studios, maker van A Way Out, wordt uitgebracht op 26 maart 2021. De enige echte Dr. Hakim, It Takes Two’s wereldberoemde expert op het gebied van de liefde, geeft in aanloop naar Valentijnsdag waardevol liefdesadvies aan het kibbelende koppel Cody en May. Zij zijn de hoofdrolspelers in It Takes Two en Dr. Hakim begeleidt ze tijdens hun knotsgekke, grensverleggende avontuur, waarin samenwerken juist ontzettend belangrijk is.  Lees hier de blog.

De game komt naar PlayStation 4, Xbox One en PC (Origin, Steam) op 26 maart 2021 en is speelbaar middels backwards compatibility op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

 

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password