Happy’s Humble Burger Farm serveert supersized terror op Switch 7 april

Happy’s Humble Burger Farm, de horror-avontuurlijke kooksim, ontwikkeld door het Scythe Dev Team en uitgegeven door tinyBuild, serveert friet met een portie angst wanneer het op donderdag 7 april 2022 naar Nintendo Switch kruipt. Pre-orders beginnen vandaag met een korting van 10% tot lancering.
Overleef de nachtdienst als de nieuwe manager van het restaurant. Grill cheeseburgers, bak een aardappel of twee, en serveer frisdrank aan klanten. Lok nieuwe klanten naar een volkomen normaal en helemaal niet angstaanjagend domein door de uitrusting van het restaurant te upgraden. Voorkom brand, ontstop toiletten en verjaag ratten om een schone eetruimte te behouden. Serveer de beste maaltijden van de stad om werknemer van de maand te worden in een restaurant dat duistere geheimen en gemuteerde mascottes verbergt.

Confronteer Happy’s Barnyard Buds voordat ze te onhandelbaar worden. Vermijd koste wat kost Charlie de Chillin’ Chicken’s eierbommen en Petey het Portly Pig’s explosieve hamburgers om nog een dag van de vreselijke fast-food routine door te komen. Ontsnap aan de dodelijke zeis van de Boer en zwem voor je leven om de verscheurende kaken van Sammy de Stoute Zalm te overleven.

Stil Happy the Humble Heifer’s honger naar tevreden klanten door elke bestelling correct in te vullen, en vrees de macabere woede van de mascotte na drie keer slaan. Zorg dat je kotspasteitjes bij de hand hebt als ze naar buiten komt om te spelen, want de walgelijke maaltijd is de enige manier om haar woede te stillen. Ontdek de duistere geheimen van deze moordende koe.

Stem af op lokale televisie- en radiostations of struin New Elysian City af op zoek naar geheime tapes en onderzoekspapieren, die allemaal aanwijzingen geven over welke gruwelijkheden uit het zicht worden gehouden. Verlies je grip op de realiteit als de geheimen achter het succes van het restaurant aan het licht komen, voordat je voorgoed uitklokt.

Happy’s Humble Burger Farm lanceert op donderdag 7 april op Nintendo Switch voor €19,99, met pre-orders die vandaag beginnen. Het zal terroriseren in het Engels, Braziliaans Portugees, Frans, Italiaans, Duits, Japans, Koreaans, Pools, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Spaans (Latijns-Amerika), Traditioneel Chinees, en Turkse talen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password