Gungrave G.O.R.E nu verkrijgbaar, check de nieuwe trailer

Revolverhelden, het moment is aangebroken! Prime Matter en Studio Iggymob nodigen je uit om je pistolen te trekken en je als de basass anti-held van je dromen een weg talloze vijanden te knallen. Beleef een verhaal over wraak, liefde en loyaliteit en zaai dood en verderf met je vele vuurwapens!

Als de tot leven gewekte Grave kun je helemaal losgaan in deze prachtige third-person action shooter met artwork van de legendarische Mangaka Yasuhiro Nightow en creative director Ikumi Nakamura.

“Dit is zo’n geweldig moment! Na jaren van hard werk, passie en toewijding van zoveel teamleden, Is Grave terug om een nieuwe generatie revolverhelden te verbluffen, en bestaande fans blij te maken,” zei Kay Kim, general director van Gungrave bij Studio Iggymob.

Om de lancering te vieren is een speciale release-trailer uitgebracht, zodat je binnen een paar minuten kunt zien wat  Gungrave G.O.R.E voor je in petto heeft!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password