De Gundam Mecha-ervaring komt voor de eerste keer ooit naar de Playstation 4

Bandai Namco kondigt een nieuwe game aan, gebaseerd op een van de meest gekende en gevestigde Mecha-ervaringen en animatiemerken. Gundam Versus staat klaar om deze herfst 2017 gelanceerd te worden op PlayStation 4.

De wereldberoemde gigantische robotreeks en beruchte head-to-head smash hit-serie, Gundam Versus, komt voor de eerste keer naar console, deze keer exclusief voor de PlayStation 4. Vecht in explosieve online twee-versus-twee en drie-versus-drie team battles in deze volledig nieuwe titel. Elke speelbare Mobile Suit is uitgerust met eigen wapensystemen om aan te leren, samen met nieuwe mobiliteitsopties die een geavanceerde strategie mogelijk maken om tegenstanders te ontwijken en te overwinnen.

In battle zal je als speler de kans krijgen om alles uit de kast te halen dankzij de knallende en enorm snelle melee-actie in een robuuste selectie aan offline en online game modes. Nieuwe snelle acties introduceren meer technische en strategische gameplay-opties. Roep Striker support personages op om je te bij te staan in het hoogtepunt van het gevecht. Verbeter jouw ervaring door te kiezen tussen twee verschillende Burst Systems: Blaze Gear en Lightning Gear, elk met hun eigen vechtkenmerken die melee combat verbeteren, lock-on-bereik vergroten en meer!

Spelers zullen ook de beste speler op Aarde kunnen verslaan met de Online Matchmaking, nu geïmplementeerd op wereldwijde servers.

Vanaf vandaag zullen fans hun zegje kunnen doen over de cover door te stemmen op hun favoriete visual van de 4 exclusieve Gundam Versus-kunstwerken. De visual met de meeste stemmen zal de cover van de game worden.

Gundam Versus verschijnt deze herfst 2017 op PlayStation 4.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password