Guilty Gear Strive Seizoen 2 Aangekondigd, Crossplay en meer Bevestigd

Met de afsluiting van de ARCREVO America 2021 Finals, heeft ontwikkelaar Arc System Works bevestigd dat ze begonnen zijn met de ontwikkeling van Guilty Gear Strive Season 2, en onthullen ze nieuwe details over wat spelers kunnen verwachten.

In een persbericht dat kort na de finale werd verstuurd, bevestigde Arc System dat Guilty Gear Strive Season 2 in ontwikkeling is, en in totaal vier nieuwe DLC-personages zal bevatten. Het team bevestigde ook dat cross-platform play tussen de PlayStation 4, PlayStation 5 en Steam versies van Guilty Gear Strive ook in de maak is. Daarnaast zei het team dat er momenteel wordt gewerkt aan extra updates, die de servers zullen verbeteren, de verbindingstijd met de server zullen verkorten en de netwerkmodi zullen stabiliseren.

Er zijn geen verdere details bekend over wanneer we deze updates kunnen verwachten, of de release van Seizoen 2, al zal het niet lang duren voordat we meer details horen. Voor nu zullen fans moeten uitkijken naar de release van het laatste DLC personage, die toevallig Testament is, een terugkerende vechter.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password