GTA Online viert stunts met alle vormen en maten

GTA Online viert deze week de adrenaline junkies die zowel de zwaartekracht als de dood trotseren – op de set en daarbuiten. Parachutespringen vanaf grote hoogtes en achtervolgd worden door LSPD-patrouillewagens terwijl je met een voertuig over zoveel mogelijk bezienswaardigheden springt is al een beloning op zich, maar een goed salaris kan nooit kwaad.

3X GTA$ en RP op Drop Zone$

Doe je parachute vast en gooi jezelf uit een vliegende helikopter. Wat je vervolgens bij de landing doet is aan jou, maar het is je doel om het gebied te claimen en het niet in de handen te laten vallen van je vijand. Zij landen namelijk net zo snel als jij. Naast een stel door de wind gebarsten wangen, loop je weg met driedubbele GTA$ en RP op Drop Zone. Een hele week lang. 

2X GTA $ en RP op alle Parachute Jobs en ontgrendel de Bigness Jackal Sweater

Dom Beasley omschrijft zichzelf altijd als de grootste controle freak die er maar is. Bezoek een parachute-markering op je kaart of haal Parachute-opdrachten op via de opdrachtenlijst in het pauzemenu om 2x GTA$ en RP te verdienen gedurende de hele week. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je op 14 april de Bigness Jackal Sweater gratis krijgt.  

Als je nog een duwtje in de rug nodig hebt, houd dan in gedachte dat alle Parachutes, Parachute Bags en Parachute Smoke-opties de komende zeven dagen gratis zijn.

Bonus voor stuntsprong

Of je het nu op twee of vier wielen doet, als je deze week 5 stuntsprongen van de kaart voltooit, krijg je op 14 april een bonus van GTA$ 500.000 op je Maze Bank-account. 

Dubbele beloningen voor Biker Sell-missies, werk en uitdagingen

De dampende hitte van het wegdek, de chemische cocktail van asfalt vermengd met motordampen, het gebrul dat nog amper wordt vastgehouden door een vintage chassis – dat zijn de kenmerken die een echte stuntliefhebber waardeert. Deze zullen in staat zijn om een flinke duit voor Biker Sell Missions en MC Work & Challenges te verdienen – die allemaal tot 7 april dubbele GTA$ en RP uitbetalen.

Op het podium deze week: Itali RSX

Stop bij de lobby van The Diamond Casino & Resort om aan het gelukswiel te draaien en loop weg met GTA$, RP, kleding, mysterieuze items en nog veel meer. De hoofdprijs van deze week is de Itali RSX – een luxe sportwagen die allerlei reacties oproept, zoals benijdend gefluit, krachttermen en nerveus gejank. En terecht.

KORTINGEN

Naast de gratis Parachute-onderdelen hierboven, kunnen GTA Online-spelers deze week profiteren van een reeks kortingen. Bijvoorbeeld op onroerend goed zoals Garages en Hangars die je voertuigcollectie naar een hoger niveau zullen tillen, en op een reeks voertuigen die je op allerlei manieren de lucht in helpen: of het nu gaat om een helikopter of een hypercar die gebouwd is om met hoge snelheid uit de bocht van de snelweg te vliegen.

Onroerend goed – 40% korting:

· Alle Garages

· Alle Hangars

· Hangar-add-ons en -aanpassingen

Voertuigen:

· Nagasaki Outlaw – 40% korting

· Karin Sultan Classic – 40% korting

· Invetero Coquette D10 – 40% korting

· Grotti Visione – 40% korting

· Dinka Sugoi – 40% korting

· Buckingham Maverick – 40% korting

· Buckingham Howard NX-25 – 40% korting

· Western Company Annihilator Stealth – 30% korting

· Buckingham Vestra – 40% korting

· Buckingham Valkyrie – 40% korting

· Western Company Cargobob – 40% korting

PRIME GAMING BONUSSEN EN VOORDELEN

GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming, ontvangen de Kosatka submarine’s Sonar Station gratis, naast GTA$200K als ze deze week spelen.

Daarnaast ontvangen Prime Gaming-leden exclusieve kortingen, waaronder 80% korting op de Annis Savestra, 35% korting op de Vapid Slamtruck en 40% korting op de Maibatsu Scout motorbike.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password