GTA Online: Los Santos Drug Wars: The Last Dose, nu verkrijgbaar

De lange, vreemde reis nadert zijn explosieve climax in Los Santos Drug Wars: The Last Dose. Nadat ze de bevolking van de gemeente Los Santoshebben overspoeld met geestverruimende chemicaliën en rampen in The First Dose, willen Dax en The Fooliganz nu tot op de bodem uitzoeken water achter een farmaceutisch complot zit dat aan het licht komt. In vijf nieuwe missies duik je met de bende in de actie en krijg je te maken met ondermeer bekende gezichten, huurlingen, sabotage en ontvoeringen, terwijl je tegen de effecten van hele krachtige psychedelica vecht.
 
The Last Dose
Sinds je je hebt aangesloten bij de Fooliganz in The First Dose, heb je Dax, Luchadora, Labrat en de rest van die fascinerende groep geholpen bij hun oorlog om de heerschappij over de handel in psychedelica in Southern San Andreas. Je hebt rivaliserende operaties gesaboteerd door keiharde diefstal en daarbij iedereen die je in de weg stond geëlimineerd. Bovendien heeft je bewustzijn zelfs even een reisje buiten de werkelijkheid gemaakt.
 
In The Last Dose is het dit keer de beurt van de louche tegenstander. De strijd gaat verder waar hij was gebleven en jij mag de Fooliganz in vijf nieuwe missies helpen om aan de top te blijven van de illegale handel in farmaceutica. Wacht tot Dax contact opneemt of ga naar The Freakshop om het avontuur in gang te zetten.
 
Als je nieuw bent in de game, ga dan naar Nervous Ron Jakowski in de Liquor Ace in Blaine Countyom te beginnen met de eerste zes missies in The First Dose. Gaandeweg krijg je toegang tot het hoofdkwartier The Freakshop, zet je een mobiel acidlab op en distribueer je je product door Los Santos terwijl je de competitie ondermijnt.
 
Als extraatje kun je in The First Dose en The Last Dose toten met 29 maart 2x GTA$ en RP verdienen door je uit te leven in de nieuwe verhaalmissies van Los Santos Drug Wars.
This is an Intervention
Ga naar de jaarlijkse bijeenkomst van de Fooliganz om er weer in te komen. Niets kan de stemming toch verpesten? Het is altijd goed om iets te eten mee te nemen naar een feestje, maar dit keer komen volledige lichaamsbepantsering en automatische wapens misschien ook wel van pas.
Unusual Suspects
Dax is niet het type dat de ontvoering van een van de zijnen zomaar laat gebeuren. Laat The Lost en hun hippiebondgenoten weten dat deze agressie niet zonder gevolgen blijft en peuter tussendoor info los over Labrats gevangenen. Intimidatie is altijd nodig in deze business, maar pas op dat je geen bendeleiders vermoordt die je informatie kunnen geven.
FriedMind
Bestorm het hoofdkwartier van FriedMind Pharmaceuticals om aanwijzingen te verzamelen en vermiste leden van je bende te redden, en breng ze weer veilig terug naar The Freakshop. Stealth is waarschijnlijk een goede aanpak om ongemerkt naar binnen en naar buiten te komen, maar let heel goed op, want je hoeft maar door één bewaker met een shotgun gezien te worden om aan je einde te komen.
Checking In
Ga langs bij het lokale afkickcentrum dat proeven doet met het gestolen recept van Labrat. Pas wel op dat je niet zelf als proefpersoon eindigt. Je eerste prioriteit als je je in het strijdgewoel stort, is het beschermen van Dax en Luchadora, dus val aan en schakel zo veel mogelijk tegenstanders uit. De bende vertrouwt op jou, Fresh Meat.
BDKD
Leg het er nog eens dik bovenop door de resterende voorraad van de concurrentie weg te halen en ze daarbij hardhandig de handel uit te trappen. Zo doen de Fooliganz dat. Niets kan Dax ervan weerhouden om zo veel mogelijk handelswaar bij elkaar te graaien. Als puntje bij paaltje komt, moet je klaarstaan om hem te beschermen tegen de gevolgen. Maak daarbij gebruik van elke soort dekking die je kunt bedenken.
De dokter is er
Vanaf het moment dat hij zijn psychoanalyse mocht loslaten op Michael De Santa’s midlifecrisis in Grand Theft Auto V zoekt Dr. Isiah Friedlander manieren om beroemd te worden en zijn bankrekening te spekken. 
Aangezien hij zeer bekend is met de effectiviteit en populariteit van psychoactieve substanties, en vastbesloten is om geen cent meer door zijn vingers te laten glippen, heeft hij besloten zelf de drugshandel in te gaan. Zijn bedrijf FriedMind Pharmaceuticals heeft veel naamsbekendheid, maar de kwaliteit van het product haalt het niet bij wat je op straat kunt krijgen.
Niets gaat Friedlander te ver om de concurrentie te verslaan: ontvoeringen, drugs versnijden, moordenaars inhuren om zijn vuile werk op te knappen… Het is aan jou om zijn praktijken een halt toe te roepen.
De gloednieuwe Ocelot Virtue Supercar
De splinternieuwe Ocelot Virtue (supercar) is de perfecte mix van ego en eco. Met deze vol elektrische hypercar, die klaar is voor het circuit en de stad, bevestig je je status als klimaatbewuste belastingontduiker.
Doortrapte trippers verdienen Friedlanders eigen Virtue met een FriedMind-livery door alle nieuwe missies in The Last Dose te voltooien. De Virtue isgeschikt voor Imani Tech-upgrades van de Agency Vehicle Workshop om hem te beschermen tegen mogelijke gevaren.
GTA+-leden kunnen de OcelotVirtue nu ophalen bij Legendary Motorsport.
De Willard Eudora: tijdelijk beschikbaar
Ooit zaten we vol hoop. We dachten dat mensen op Mars zouden wonen en dat iedereen een robot als beste vriend zou hebben. Dat is allemaal niet gebeurd, en onze dromen van technologische bloei zijn vervlogen… behalve eentje.
 
Hier is de Willard Eudora Muscle Car. De stralende hoop van de ‘Jet Age’. Alleen verkrijgbaar in Southern San Andreas Super Autos of Simeon’s Premium Deluxe Motorsport showroom tot en met 29 maart.
Nieuwe vesten en wijde designerjeans
Geef je garderobe een boost door nieuwe merkvesten en wijde broeken te kopen, respectievelijk verkrijgbaar in de secties Tops en Designer Jeans op verschillende verkooppunten in de stad.

The Last Dose-event
De psychedelische oorlogvoering en drugs gerelateerde achtervolgingen als gevolg van de Los Santos Drug Wars, met als apotheose de release van The Last Dose, zal generatieslang een blijvend effect op de bevolking van San Andreas hebben. Een van de gevolgen waar we nu direct mee temaken krijgen, is een collectie van zeldzame kleding om Dax te helpen bij het oplossen van het mysterie dat rond al zijn hachelijkste reizen hangt, ter ere van de release van The Last Dose vandaag:

 • Voltooi de The Last Dose-missie This is an Intervention om de Floral Güffy-zwembadslippers tekrijgen.
 • Vul de voorraad van je acidlab aan en voltooi een verkoopmissie voor het Black Enema Flourish-skimasker.
 • Voltooi een dagelijkse opslagplaatsvoor het Teal Enema Flourish-skimasker.
 • Voltooi alle The Last Dose-missies om de Lime Leopard Slab-pet en –canvasschoenen te ontvangen.

De beloningen van The Last Dose kun je verdienen tot en met 29 maart. Binnen 10 dagen na voltooiing ontvang je de beloningen.

1,5x GTA$ en RP voor Fooligan Jobs
Verdedig de eer van de Fooliganz in Los Santos en ontvang 50% extra GTA$ en RP door contact op te nemen met Dax en de hele week rivalen van debende te saboteren, diefstal te plegen en de lokale watervoorraad te vergiftigen door Fooligan Jobs te voltooien.

Dubbele voorraden in acidlab-bevoorradingsmissies
De lokale bevolking kan geen genoeg krijgen van psychoactieve drugs. Hou de vraag bij door acid lab-bevoorradingsmissies te voltooien, waar je de komende zeven dagen dubbele voorraden mee verdient.

Ondertussen hoort Mutt de klanten al om meer schreeuwen. Daarom houdt hij je aan het werk met 1,5x de normale acidproductiesnelheid. Trick shots maken tijdens het leveren van je product hoeft niet, maar we moedigen het altijd aan.

Premium Deluxe Motorsport Showroom
Loop op je gemak door de showroom van Premium Deluxe Motorsport om de selectie van deze week te bekijken, waaronder de nieuwe Willard Eudora (musclecar), die slechts tijdelijk verkrijgbaar is. Maak er een testritje mee of koop hem direct bij Simeon.

 • Willard Eudora (musclecar)
 • Invetero Coquette D10 (sportwagen)
 • Pegassi Toros (SUV’s)
 • Vapid Bullet (supercar)
 • Hijak Ruston (sportwagen, 50% korting)
Luxury Autos Showroom
Steek vanaf Record A Studios de straat over naar de etalage van de Luxury Autos Showroom en bekijk de twee supercars die daar deze week in de aanbieding zijn: de Överflöd Tyrant (supercar, 25% korting) en Grotti X80 Proto (supercar).
 
Andere aanbiedingen deze week
De Lucky Wheel-hoofdprijsis deze week een collector’s item in de klasse van de klassieke sportwagens: de Pegassi Infernus Classic.
Prize Ride Challenge: eindig drie dagenachter elkaar in de top 3 van de Pursuit Series om de Prize Ride van deze week te verdienen: de Coil Brawler (offroad).
 
Op het testcircuit: MaibatsuPenumbra FF (sportwagen), Imponte Beater Dukes (musclecar, 50% korting) en Cheval Taipan (supercar, 25% korting).
 
Alleen op PlayStation 5 enXbox Series X|S
 
Premium testrit: Principe Deveste Eight (supercar)
HSW Time Trial: Textile City – Stab City
2x GTA$ en RP voor Sumo (Remix)
Probeer een krimpende en zich verplaatsende veilige safezone te bereiken met je verstand, instinct en reflexen op scherp. Sumo (Remix) geeft alledeelnemers tot en met 22 maart 2x GTA$ en RP.

3x GTA$ en RP voor Overtime Rumble

De parachutelanding in een afgelegen landingszone is nog maar het begin in Overtime Rumble. Daarna moet je ook nog je positie verdedigen en jetegenstanders met schijnaanvallen naar een waterig graf leiden. Of je nu wint of verliest, iedereen gaat deze week naar huis met 3x GTA$ en RP.

GTA+

Het runnen van een Agency heeft veel meer voeten in de aarde dan alleen de vip klanten tevreden houden. GTA+-leden kunnen profiteren van de volgende voordelen om de zaken soepel te laten verlopen:

 • Gratis Ocelot Virtue (supercar) met Jackal en Ocelot Racing-liveries
 • Agency Vehicle Workshop
 • Pink Floral Tech-demonenmasker, Gray Yeti-gevechtsshirt en Gray Yeti-gevechtsbroek
 • 2x GTA$ en RP voor Fooligan Jobs (in totaal 3x GTA$ en RP deze week)
 • 3x GTA$ en RP voor Hotring Races

 

Dit alles en nog meer, zoals een bonus van GTA$500.000 die na betaling automatisch op je Maze-bankrekening wordt gestort, voor maar $5,99 per maand. Ga voor meer informatie naar de GTA+-website.

 

KORTINGEN

Sluit je aan bij de bende door een MTL Brickade 6×6 (dienstwagen) op te halen, compleet met extra acid lab-installatie, en je voorraadlichaamsbepantsering en munitie aan te vullen, inclusief Mk II-magazijnen, deze week allemaal met 30% korting. Bekijk alle aanbiedingen voor deandere voertuigen, zowel hieronder als in de showrooms in Los Santos:

 • Declasse Weaponized Tampa (musclecar) – 25% korting
 • Cheval Taipan(supercar) – 25% korting
 • Överflöd Tyrant (supercar) – 25% korting
 • Buckingham Miljet (vliegtuig) – 25% korting
 • Hijak Ruston (sportwagen) – 50%korting
 • Imponte Beater Dukes (musclecar) – 50% korting
 • Sea Sparrow (helikopter) – 50% korting.

 

Vul je voorraad wapens, munitie en bepantseringaan, voor de hieronder vermelde prijzen, door naar de Gun Van te gaan. Naast de gebruikelijke aanbiedingen krijg je nog 25% korting op de HeavyRifle, en kunnen GTA+-leden de Marksman Rifle kopen met 45% korting.

 

Prime Gaming-voordelen

Als je je Rockstar Games Social Club-account koppelt aan Prime Gaming krijg je deze week GTA$125.000 voor het spelen van de game. Alle extraGTA$ wordt binnen 72 uur na het begin van het volgende wekelijkse event op je Maze-bankrekening gestort.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password