Grote update voor Fire Emblem Heroes

Er is een nieuwe update voor de game Fire Emblem Heroes verschenen! Update versie 1.5.0 voegt twee nieuwe spelstanden toe aan de Story Maps:
1.    Chain Challenge
In deze spelstand zijn de regels vergelijkbaar met die van Tempest Trials. Je moet verschillende maps achter elkaar voltooien zonder verslagen te worden! Elke uitdaging bevat een bepaald aantal maps, als je die allemaal achter elkaar weet te voltooien, heb je gewonnen!
Wanneer je team halverwege wordt verslagen, kun je een nieuwe groep samenstellen uit je overgebleven helden. Daarmee kun je weer verder spelen vanaf de map waarop je ten onder ging.
Wanneer je in Chain Challenge een uitdaging voor het eerst voltooid, word je beloond met in-game items. Voltooi een Chain Challenge op Normal en Hard om Hero Feathers te verdienen, of op Lunatic om Orbs te verdienen!
De spelstand Chain Challenge komt beschikbaar als je Chapter 2 van de Main Story hebt voltooid. Door te vorderen in de Main Story komen meer Chain Challenges beschikbaar.
2.    Squad Assault
Squad Assault is een unieke spelstand waarin je helden na het voltooien van een map door de vijand gevangen worden genomen. Eenmaal gevangen, kun je ze niet meer gebruiken tot de uitdaging is afgelopen. Voltooi deze mode om Sacred Seals en Orbs te verdienen!
Elk level in Squad Assault bevat een aantal maps. Als je die allemaal achter elkaar weet te voltooien, heb je gewonnen. Net als bij Chain Challenge word je beloond met voorwerpen als je een Assault voor de eerste keer voltooid.
Wat Squad Assault anders maakt dan Chain Challenge is de combinatie van een hoge moeilijkheidsgraad en de verplichting om met telkens weer andere helden te spelen!
Squad Assault komt beschikbaar nadat je Chapter 1 hebt voltooid in de Main Story. Elke maand wordt een nieuwe Assault toegevoegd.

Speciale evenementen

Als onderdeel van de update, komen binnenkort ook de volgende speciale evenementen naar Fire Emblem Heroes.
Bound Hero Battle: Alm & Celica uit Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia komen naar Special Maps!
6 juli om 9:00 uur – 13 juli om 08:59 uur
Er is een nieuw type Hero Battle toegevoegd aan Special Maps. Helden die een speciale band met elkaar hebben, wachten tot jij ze uitdaagt!
Net als bij Hero Battles en Grand Hero Battles gelden er strenge regels: zodra een van je bondgenoten is verslagen, is je spel voorbij*. Er zijn drie moeilijkheidsniveaus: Hard, Lunatic en Infernal, dus probeer deze gevechten maar eens als je trek hebt in een echte uitdaging!

 

Tempest Trials: Resonating Fangs
7 juli om 09:00 uur – 21 juli om 08:59 uur
Dit is het tweede Tempest Trials-evenement, met personages uit Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia. Alm, Celica en hun bondgenoten moeten zware gevechten doorstaan!
Net als bij de eerste Tempest Trials, kunnen spelers verschillende beloningen krijgen, zoals Orbs of Sacred Seals. Je kunt als beloning zelfs een 4 ★ of 5 ★ Tobin rekruteren, uit Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia voor de Nintendo 3DS. Blijf het proberen om je score te verbeteren!
Special Hero Summoning Event: Ylissean Summer
Al actief, loopt tot 1 augustus om 08:59 uur.
Populaire helden uit Fire Emblem Awakening (Robin, Frederick, Tiki en Gaius) verschijnen in zwemkleding. Deze speciale 5★ helden hebben nieuwe vaardigheden die passen bij hun zomerse uitstraling!
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password