Grootste content-update WILD HEARTS is nu beschikbaar

EA Originals en KOEI TECMO hebben de grootste content-update van de AAA-hunting game WILD HEARTS uitgebracht. De update is nu beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store.
Met de introductie van een gloednieuwe vosachtige Kemono — de Murakumo die wind als wapen gebruikt — en de nieuwe Spinning Top Fusion Karakuri, is deze update de meest uitgebreide sinds de release van de game. Jagers kunnen het nu opnemen tegen deze dreiging, terwijl zij door de lucht vliegen op sakurabloembladeren. De update voegt ook het nieuwe Limit Break-systeem toe, waarmee jagers Core Orbs kunnen gebruiken om hun huidige wapens en pantser te verbeteren.

Bovendien kunnen Xbox- en PlayStation-gebruikers WILD HEARTS gratis uitproberen via een beperkte proefperiode die tot 13 april beschikbaar is. Xbox-gebruikers hebben tot wel 10 uur toegang tot de game; zowel PlayStation- als Xbox-gebruikers kunnen gratis meedoen aan de jacht en spelen tot aan de poorten van Minato. Daarnaast krijgen spelers op beide platforms 20% korting op de game in de volgende perioden:

  • PlayStation

    • 20% korting op de Karakuri Edition – tot 12 april

    • 20% korting op de Standard Edition – 12 tot 26 april

  • Xbox

    • 20% korting op de Karakuri en Standard Editions – 7 tot 20 april

Tot slot kunnen spelers ook uitkijken naar een nieuwe content-update die later deze maand verschijnt. Deze introduceert een nieuwe Deeply Volatile Kemono genaamd Deathhaze Gloombeak, samen met de nieuwe speciale Serial Hunts-quest en nog veel meer.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password