GRIS viert 4e verjaardag met verbluffende lancering Gen 9 op 13 december

GRIS-ontwikkelaar Nomada heeft een adembenemende nieuwe trailer onthuld om aan te kondigen dat GRIS naar de PlayStation 5 en Xbox Series S|X consoles komt op 13 december, de 4e verjaardag van de release.

De nieuw aangekondigde versie bevat een overvloed aan technische upgrades en consolespecifieke functies:

  • Xbox Series S: 2k 120fps
  • Xbox Series X: 4k-60fps of 2k-120fps
  • PS5: 4k 120fps + DualSense-functies zoals haptiek, luidspreker en meer.

GRIS is een serene en suggestieve ervaring, zonder gevaar, frustratie of dood. Spelers verkennen een zorgvuldig ontworpen wereld die tot leven wordt gebracht met delicate kunst, gedetailleerde animatie en een elegante originele score. Gedurende het spel zullen lichte puzzels, platformopstellingen en optionele op vaardigheden gebaseerde uitdagingen zich openbaren naarmate meer van Gris’ wereld toegankelijk wordt.

GRIS is een ervaring met bijna geen tekst, alleen eenvoudige controle herinneringen geïllustreerd door universele pictogrammen. Het spel kan door iedereen worden gespeeld, ongeacht de gesproken taal.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password