Grijp de macht in Crusader Kings III: Royal Court

Je hof is het hart van je koninkrijk, en nu, in Crusader Kings III: Royal Court, kun je je bezighouden met vitale staatszaken in een nieuw spelgebied om bezoekers te verbazen met je pracht en praal en prachtige voorwerpen en artefacten tentoon te stellen. De eerste grote uitbreiding voor Paradox’s grote strategie rollenspel is nu beschikbaar.

Versier je hof met kunstwerken gemaakt door meester-ambachtslieden of met zeldzame artefacten die door de generaties heen zijn buitgemaakt of geërfd. Luister naar de smeekbeden van je onderdanen als ze vragen om koninklijke gunsten of genade, terwijl je een hof onderhoudt dat groot genoeg is om een reputatie te weerspiegelen die past bij iemand van jouw kaliber.

Op een minder persoonlijke manier kun je je samenleving een nieuwe vorm geven met dynamische en dramatische culturele opties. Verander de gewoonten en gebruiken van je rijk om beter te passen bij een groot multicultureel rijk of sla je eigen weg in en smeed een originele cultuur als oude gewoonten ongeschikt blijken voor nieuwe omstandigheden.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password