Gratis versie van epische team brawler Dissidia Final Fantasy NT komt binnenkort naar Steam

Square Enix maakt bekend dat de razendsnelle, epische arenagevechten van Dissidia Final Fantasy NT Free Edition op 12 maart 2019 beschikbaar komen voor pc (STEAM) en PlayStation 4-. Voor het eerst kunnen STEAM-gebruikers hun vaardigheden testen in online–multiplayergevechten met teams van drie vechters die spelers kunnen vormen met meer dan 25 unieke personages uit de hele Final Fantasy-series.

In Dissidia Final Fantasy NT Free Edition kunnen spelers de game gratis proberen, met een wekelijks wisselend aanbod aan personages uit het enorme aantal van de volledige Dissidia Final Fantasy NT-game. Daarnaast kunnen spelers van Dissidia Final Fantasy NT Free Edition online spelen tegen spelers die de volledige game bezitten. Individuele personages en wapens zijn ook apart te koop, zodat spelers ook van hun favoriete personages kunnen genieten wanneer deze niet meer deel uitmaken van het wisselende aanbod.

Dissidia Final Fantasy NT is een uniek 3-vs-3, teamgebaseerd knokspel waarin spelers moeten samenwerken om hun rivalen te overwinnen en het slagveld te domineren. Deze game is ontwikkeld in samenwerking met de ervaren vechtgamestudio Team NINJA van KOEI TECMO GAMES. Dissidia Final Fantasy NT bevat vele personages uit de hele FINAL FANTASY-serie, krachtige summons, online- en offline-spelstanden, aanpassingsmogelijkheden voor personages, een gloednieuw, origineel verhaal en heel veel meer. Alle spelers zijn welkom om de arena te betreden en hun vaardigheden te beproeven. In Dissidia Final Fantasy NT Free Edition kunnen spelers een klein deel van de volledige game spelen en de epische multiplayergevechten ontdekken die alleen in deze unieke online-arena mogelijk zijn.

 

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password