Gratis update Middle-earth: Shadow of War Online Fight Pits vandaag verkrijgbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de nieuwste gratis content-update uitgebracht voor Middle-earth: Shadow of War – Online Fight Pits – waar spelers hun Orc-volgelingen kunnen trainen door ze te laten vechten tegen Uruks en Ologs uit de legers van andere spelers uit de hele wereld. Met deze ultieme strijd op leven en dood in de arena, kunnen spelers machtige beloningen en upgrades verdienen, waarmee ze hun leger kunnen verbeteren en door kunnen gaan met de strijd om Mordor. De gratis content-update Online Fight Pits is vandaag verkrijgbaar voor alle bezitters van Middle-earth: Shadow of War.

Tevens is de Middle-earth: Shadow of War Expansion Pass momenteel verkrijgbaar voor € 39,99 of als onderdeel van de Shadow of War Gold Edition voor €109,99. De Slaughter Tribe Nemesis Expansion (nu verkrijgbaar), de Outlaw Tribe Nemesis Expansion (beschikbaar vanaf 12 december) en de Blade of Galadriel Story Expansion (beschikbaar vanaf februari 2018) zijn ook los verkrijgbaar voor €14,99. De Desolation of Mordor Story Expansion (beschikbaar vanaf mei 2018) is los verkrijgbaar voor €19,99.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password